Julkaistu 3.8.2022

Koko perheen Ylisfestarit Pitkäniemessä lähestyvät

Taysin kehitysvammapalvelut järjestää koko perheen päihteettömän Ylisfestarit-musiikkitapahtuman lauantaina 13. elokuuta Nokian Pitkäniemessä kello 12-18. Päihteettömille ja päiväaikaan järjestettäville festareille ovat tervetulleita kaikki. Luvassa on hyvän musiikin lisäksi runsaasti oheisohjelmaa.

Ylisfestareilla esiintyvät tänä vuonna Mikko Harju, Nelli Matula, Herra Ylppö ja Chisu. Musiikin lisäksi Ylisfestareilla on monipuolista oheistoimintaa: myyntikojuja, kaverikoiria, poniratsastusta, pomppulinnoja ja festariruokaa. Lasten alueella iloisesta tunnelmasta huolehtivat ja tempuillaan lapsia viihdyttävät Sorin Sirkus ja Riesa-Pelle.

Lipun Ylisfestareille voi ostaa ennakkoon Tiketistä lauantaihin 13.8. kello 10 mennessä. Tiketin lisäksi lipun voi ostaa tapahtumaportilla sijaitsevasta lipunmyyntipisteestä.

Ylisfestareille saapuminen ja tapahtumapäivän järjestelyt

Ylifestarit järjestetään Nokian Pitkäniemen puistoalueella, osoitteessa Pitkäniementie 11, 33380 Nokia. Festivaalien käytännön järjestelyihin ja saapumiseen liittyvää tietoa on koottu tapahtumainfoon. Pitkäniemen alueella on varattu runsaasti parkkipaikkoja festarivieraille. Alueelle tultaessa liikenteenohjaajat ohjaavat pysäköintiä. Festarikävijöiden suuren määrän vuoksi kannattaa kuitenkin suosia kimppakyytejä ja linja-autoa. Linja numero 15B ajaa tapahtumapäivänä lisävuoroja Tampereen keskustan ja Nokian Pitkäniemen välissä.

Ennakkoon ostetut liput vaihdetaan rannekkeeseen tapahtuman sisäänkäynnin läheisyydessä rannekkeenvaihtopisteellä, eli kassalla 1. Ryhmien kohdalla suositellaan, että avustajat tai muut ryhmänjohtajat käyvät vaihtamassa koko ryhmän liput rannekkeisiin rannekkeenvaihtopisteellä. 

Festivaalipäivän sujumiseksi mukaan kannattaa varata käteistä rahaa, sillä kortti käy alueen myyntipisteillä rajoitetusti. Lipun Ylisfestareille voi ostaa portilta myös pankkikortilla (kassat 2 ja 3), mutta käteisen tasarahan käyttö nopeuttaa lipunmyynnin sujumista.

Muistetaan myös huolehtia hyvästä käsihygieniasta, harkita maskin käyttöä ruuhkatilanteissa ja saapua Ylisfestareille vain terveenä, jolloin kaikki voivat juhlia yhdessä turvallisesti.

Nähdään Ylisfestareilla!

Lue lisää

Ylisfestareiden työryhmän haastattelu: Ylisfestareiden työmyyrät ansaitsevat isot aplodit

Tiedote 6.6.2022: Tays järjestää koko perheen Ylisfestarit elokuussa 2022 viimeistä kertaa

Ylisfestareiden verkkosivut: tays.fi/ylisfestarit