Julkaistu 16.5.2022

Koko perheen Ylisfestarit tulevat taas - liput nyt myynnissä

Perinteiset Ylisfestarit järjestetään Nokian Pitkäniemessä kahden vuoden tauon jälkeen lauantaina 13. elokuuta. Päihteettömille ja päiväaikaan järjestettäville festareille ovat tervetulleita kaikki. Luvassa on hyvän musiikin lisäksi runsaasti oheisohjelmaa.

Tänä vuonna Ylisfestareiden puistolavalle nousevat huippuesiintyjät Mikko Harju, Nelli Matula, Herra Ylppö ja Chisu. Festareiden juontajaksi saapuu Sami Hintsanen. Musiikin lisäksi Ylisfestareilla on tuttuun tapaan myös monipuolista oheistoimintaa: myyntikojuja, kaverikoiria, poniratsastusta ja festariruokaa. Lasten alueella iloisesta tunnelmasta huolehtivat ja tempuillaan lapsia viihdyttävät Sorin Sirkus ja Riesa Pelle.

–Olemme innoissamme, että festarit päästään taas järjestämään. Myös yleisö on odottanut festareiden palaamista kovasti, kertoo Ylisfestareiden järjestelyissä mukana oleva Jyrki Borenius.

Liput nyt myynnissä

Ylisfestareiden lipun voi nyt ostaa Tiketistä. Tänä vuonna aikuisten festarilipun hinta on 25 euroa ja lasten lipun 12 euroa. Alle 3-vuotiaat pääsevät festareille maksutta. Lipun hinnan lisäksi peritään Tiketin palvelumaksu.

Ennakkolipun lisäksi lippuja voi ostaa myös tapahtumapäivänä festariportilta, jossa myös aiemmin ostetut liput vaihdetaan rannekkeeseen.

Vammaisten henkilöiden avustajien on mahdollista ostaa lippu festaripäivänä portilta alennettuun 12 euron hintaan. Avustaja-alennuksen saa esittämällä vammaiskortin (A-merkinnällä).

Lue lisää Ylisfestareista osoitteesta tays.fi/ylisfestarit ja seuraa tapahtuman Facebook-sivua.