Julkaistu 5.7.2019

Kirurgian koulutuskeskuksen suurkoulutuksessa kansainvälinen tunnelma

Jo toisena peräkkäisenä vuonna Kirurgian koulutuskeskus laskeutuu kesän viettoon järjestämällä Zimmer Biometin erikoistuvien ortopedien intensiivisen koulutusviikon.

Corinne Anderson
Corinne Anderson

Heinäkuun ensimmäisinä päivinä Tampereelle Kirurgian koulutuskeskukseen on saapunut eri puolilta maailmaa 36 erikoistuvaa lääkäriä ja saman verran kouluttajia sekä muuta henkilökuntaa. Meneillään on koulutusviikko erikoistuville lääkäreille.

Kirurgian koulutuskeskus saa Zimmer Biometin ammattilaisilta kiitosta. Logistisesti Kaupin kampus on erinomainen paikka suurten koulutusten järjestämiseen: hotelli, kokoustilat, ravintolat ja Kirurgian koulutuskeskuksen sali ovat kaikki vieri vieressä. Se tuo koulutuksiin sujuvuutta, eikä paikasta toiseen siirtymiseen tarvitse käyttää rahaa tai aikaa.

– Lisäksi Kirurgian koulutuskeskuksella tilat ja teknologia ovat mahdollisimman lähellä aitoa. Tämä on erittäin tärkeää vaativia ortopedisiä toimenpiteitä harjoiteltaessa, pohtii Corinne Anderson, Zimmer Biometin Medical Education Manager.

Associate Director Medical Education Adam Cutler kehuu Zimmer Biometin oman tiimin, Kirurgian koulutuskeskuksen sekä Osaamisen kehittämisyksikön välistä yhteistyötä, joka on sujunut mutkattomasti. 

Adam Cutler
Adam Cutler

– Missään muualla maailmassa samanlaisen koulutustilaisuuden järjestäminen ei olisi mahdollista. Kirurgian koulutuskeskus ja Kaupin kampus tarjoavat korkealaatuisen kokonaisuuden, ja tästä on syytä olla ylpeitä, Cutler jatkaa.

Kuvat ja alkuperäisteksti: Mira Perämäki