Murtumahoidon ja niveltähystysten peruskurssi

Moduli III: Perusskopiat

Aika: Perjantai 24.1.2020

Paikka: Kirurgian koulutuskeskus, O-rakennus, 2. kerros, Biokatu 16, Tampere

Järjestäjä: Kirurgian koulutuskeskus, leikkaustoiminnan vastuualue / Tays Hatanpää ja TULES-vastuualue, PSHP, Tays

Kurssin johtaja: Professori Tero Järvinen, Tampereen yliopisto

Vastuuhenkilö: ylilääkäri Janne Lehtinen, toimialue 8, leikkaustoiminnan vastuualue, Tays Hatanpää

Kohderyhmä: enintään 12 kirurgian runkokoulutusvaiheen erikoistuvaa lääkäriä ja 6 leikkaussalihoitajaa (6 opetuspöytää).

Oppimistavoite: Antaa erikoistuville lääkäreille teoreettiset ja käytännön valmiudet suorittaa itse diagnostisia olka- ja polviskopioita sekä leikkaussalihoitajille avustaa toimenpiteissä. Kurssia haetaan Tampereen yliopiston lääketieteen ja terveysteknologian tiedekunnalta erikoistumiskoulutukseksi kirurgian eri aloille.

Osallistumismaksu: Erikoistuvat lääkärit 630 euroa + alv 24 %, leikkaussalihoitajat 210 euroa + alv 24 %, sisältäen kurssimateriaalit, lounaan ja kahvit. Ei sisällä mahdollista majoitusta. Koulutus laskutetaan jälkikäteen rekisteröitymisen yhteydessä annettujen laskutustietojen mukaisesti. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 100 % osallistumismaksusta.

Ilmoittautuminen: Sähköisen linkin kautta, joka tulee tälle sivulle alkusyksystä 2019. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tiedustelut: kirurgiankoulutuskeskus@pshp.fi

Palautetta aiemmista kursseista

Tyytyväisyys opittuihin tietoihin ja taitoihin, keskiarvo 4,9. Tyytyväisyys mahdollisuuteen olla aktiivinen oppija, keskiarvo 4,8 (asteikko 1 – 5).

Kommentteja: ”Koulutus oli hyvin järjestetty ja osallistujamäärä sopiva”, ”Hyvät puitteet, hienosti organisoitu”, ”Suosittelen kursseja muille ort&trauma evaleille ja toivon että vastaavia kursseja järjestetään myös jatkossa”, ”Rento ilmapiiri, matalan kynnyksen kysymykset, hyvää opetusta!”