Puudutuskurssi 2, Basic ja Advanced (kadaaveri)

  • Torstai 26.4.2018 Puudutuskurssi Basic
  • Perjantai 27.4.2018 Puudutuskurssi Advanced

Järjestäjä: Suomen Anestesiologiyhdistys ry, regionaalisen anestesian jaos

Paikka: Kirurgian koulutuskeskus, O-rakennus 2. krs, Biokatu 16, 33520 Tampere

Basic-tason kurssi on tarkoitettu aivan aloittelijoille tai vähän UÄ-avusteisesti puuduttaneille. Advanced-tason kurssilla osallistujan odotetaan omaavan UÄ-avusteisen puudutuksen perustaidot ja -puudutukset. Molempia koulutuksia anotaan teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi erikoislääkärin tutkintoon (anestesiologian ja tehohoidon koulutusohjelma).

Kouluttajat

  • el Kari Annala, Pohjola-sairaala
  • LT, el Anna-Riika Hennessy, PSHP/Vals
  • el Kreu Maisniemi, HUS
  • el Heikki Koskinen, Tays
  • el Andrus Kõrgvee, Tays
  • el Mart Väljaots, Dextra

Tavoitteet

Basic-tason kurssin tavoitteena on ymmärtää ultraääniavusteisten puudutusten perusteet ja saada valmiudet harjoitella niitä kliinisessä työssä. Advanced-tason kurssilla syvennetään ultraääniavusteisten puudutusten tekniikan ymmärrystä ja laajennetaan osallistujan puudutusrepertuaaria.

Kurssiohjelmat

Basic-kurssin ohjelma (pdf)

Advanced-kurssin ohjelma (pdf)

Menetelmät

Molemmat kurssit sisältävät sekä teorialuentoja että käytännön harjoittelua vainajilla.

Hinta

Basic-kurssi: 390 euroa (sis. alv 24 %)

Advanced-kurssi: 390 euroa (sis. alv 24 %)

Kurssimaksut sisältävät opetuksen, suojavarusteet, kurssimateriaalin sekä ohjelmassa mainitut ateriat. Kurssimaksun maksamalla vahvistat paikkasi koulutuksessa. Viimeinen maksupäivä on 18.3.2018 tai heti, jos ilmoittaudut sen jälkeen. Mahdollisissa peruutustilanteissa osallistumismaksua ei palauteta ilmoittautumisajan päättymisen 25.3.2018 jälkeen.

Tarkemmat ohjeet maksamisesta lähetetään ilmoittautumisvahvistuksen mukana, lue ne huolellisesti. Mikäli ilmoittaudut molemmille kursseille, maksa kumpikin erikseen.

Ilmoittautuminen

Molemmille kursseille ilmoittaudutaan erikseen omilla sähköisillä linkeillään. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 25.3.2018.

Mikäli haluamasi kurssi on jo täynnä, voit jättää sähköpostiosoitteesi jonotuslistalle ja saat tiedon, jos paikkoja vapautuu. Tällöin nopein ilmoittautuja saa vapautuneen paikan.

Ilmoittaudu Basic-kurssille: https://link.webropolsurveys.com/EP/EAB797A58EBB2569

Ilmoittaudu Advanced-kurssille: https://link.webropolsurveys.com/EP/43120AA7AB4C473F

Majoitus

Kurssilaisten on mahdollista varata hotellimajoitus Kirurgian koulutuskeskuksen vieressä sijaitsevasta Norlandia Tampere Hotellista, Biokatu 14. Kiintiöstä voi varata 1–2 hengen huoneita ajalle 25.–27.4.2018 tunnuksella KII250418 maaliskuun 25. päivään saakka. Hinnat: 100 eur/1 hh/yö ja 115 eur/2hh/yö.

Huonehinta sisältää runsaan buffet-aamiaisen, asukassaunan sekä langattoman internetyhteyden. Kiintiövarauksessa jokainen varaa ja maksaa huoneen itse suoraan hotelliin käyttäen kiintiötunnusta. Varaukset joko puhelimitse +358 50 384 4400 tai sähköpostilla tampere@norlandia.com.

Aiempia kokemuksia

Huhtikuussa 2017 pidetty edellinen puudutuskurssi vastasi kaikkien kurssilaisten odotuksia ja 91 prosenttia arvioi kokemuksensa perusteella, että voisi osallistua kadaaverikurssille uudelleenkin.

Koulutuksessa olleiden kommentteja:

”Opetuskokonaisuus oli aivan loistava. Koulutustilat todella hienot ja asialliset.”

”Moninäyttösysteemi koulutustilassa oli kätevä ja painotus tekemisen ja teorian välillä erinomainen. Kouluttajat olivat kiitettävän aktiivisia. Erityisiä ongelmia en kokenut.”

”Puudutuksia pääsi harjoittelemaan riittävästi. Koulutuksen rakenne oli hyvä, eli että ensin aina käytiin teoriaa läpi ja sitten mentiin käytäntöön.”

Yhteystiedot

Käytännön järjestelyt, ilmoittautuminen, laskutus: kirurgiankoulutuskeskus@pshp.fi

Sisältö: andrus.korgvee@pshp.fi