Pintaa syvemmälle - Vahvana jatkuvassa muutoksessa

Aika

27.10.2020 klo 8.15-15.30

Paikka

Finn-Medi 2, Syke-koulutustila, 7. krs., Biokatu 8, Tampere

Kohderyhmä

Sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset sekä muut asiasta kiinnostuneet

Tavoite

Herättää ajatuksia oman toiminnan ja valinnoistaan vastuun kantamisen vaikutuksista erilaisissa jokapäiväisissä palvelukohtaamisissa. Vapauttaa innostusta ja potentiaalia esiin meistä jokaisesta mielekkään työn tekemisen ja hyvän hoidon vahvistumiseksi.

Ohjelma

Valmennus koostuu neljästä itsenäisestä osasta, jotka etenevät alustusten, pohdintojen ja muun työskentelyn vuorotteluna.

8.15 Ilmoittautuminen

8.30 Valmennus alkaa

Asiakkaiden kasvaneet odotukset ja toimintaympäristön kompleksisuus sekä muutosnopeus haastavat meitä kaikkia nykypäivänä. Miten säilyä vahvana muutoksessa?

Päivän rautaisannos avaa miksi joustavuus ja kyky elää epävarmuuden tunteiden kanssa on avain hyvinvointiin sekä menestykseen arjessa. Amerikkalainen tutkija Brenè Brown on havainnut tietynlaisen rohkeuden olevan yhteinen nimittäjä niille ihmisille sekä kulttuureille, jotka tulevaisuudessa onnistuvat. Tämä ”rohkeus” on pilkottavissa ymmärrettäviksi asioiksi ja konkreettiseksi tekemiseksi. Päivän valmennus on syväsukellus rohkeuteen – pintaa syvemmälle.

Valmennuksessa pohditaan myös miten omaa joustavuutta voi vahvistaa pienin konkreettisin muutoksin. Sivuraiteena valmentaja avaa miten vahva yhteisöllisyyden kokemus työpaikalla lisää kaikkien yhteistä kokemusta rohkeudesta sekä sitä, miten jokainen voi vahvistaa yhteisöllisyyttä.

15.30 Valmennuspäivän päätös

Aamukahvi tarjoillaan joustavasti n. klo 9.45, lounasaika (omakustanteinen) n. klo 12-12.45 sekä tarvittaessa jaloittelutaukoja valmennuksen lomassa.

Kouluttaja

Nina Rinne, valmentaja, CEO, Business Design, Sitomo Oy

Käytännön järjestelyt

Tays, Osaamisen kehittämisyksikkö, koulutuspalvelut@pshp.fi

Osallistumismaksu

105 € (+ alv 24 %) / henkilö. Maksuton Taysin henkilöstölle. Osallistumismaksu laskutetaan koulutuksen jälkeen.

Ilmoittautumisen sitovuus

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen tai muutokset siinä tulee tapahtua ennen ilmoittautumisajan umpeutumista. Ilmoittautumisajan jälkeen peruttu ilmoittautuminen laskutetaan täysimääräisenä. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa työyhteisössä toimivalle kollegalle.

Ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen päättyy 19.10.2020

Taysin oma henkilöstö HR-työpöydältä koulutuskalenterin kautta.

Muut osallistujat ilmoittautuvat Taysin verkkosivujen kautta: www.tays.fi/koulutuskalenteri. Mikäli olet kalenterimme uusi käyttäjä, sinun tulee ensin rekisteröityä kalenterin käyttäjäksi. Saatuasi siitä vahvistusviestin sähköpostiisi (rekisteröitymisiä tehdään virka-aikaan), voit käydä ilmoittautumassa koulutukseen koulutuskalenterin kautta. Saat vielä myös ilmoittautumisesta vahvistuksen

Otathan tarvittaessa yhteyttä koulutuspalvelut@pshp.fi, autamme mielellämme.