Selviytyminen hankalista asiakastilanteista

Aika

7.5.2021 klo 10.30-15.30, etäkoulutus

Kohderyhmä

Kaikki asiasta kiinnostuneet

Tavoite

Koulutuksessa harjoitellaan uusia tapoja kohdata vaikea asiakastilanne: mitä tilanteessa tulee tehdä ja sanoa sekä miten siitä voi selviytyä. Lisäksi koulutuksessa annetaan selkeitä työkaluja tehostaa niin jaksamista kuin motivoitumistakin aina vain uudestaan.

Ohjelma

Tuntuuko, ettet tiedä, miten selviäisit hankalasta asiakastilanteesta tai että jaksaminen olisi vähissä, eikä motivaatiokaan ole ihan huipussaan?

Kouluttaja

Pauliina Airaksinen-Aminoff, DBA Doctor of Business Administration, Transformational Coach / Leadership Innovator

Käytännön järjestelyt

Tays, Osaamisen kehittämisyksikkö, koulutuspalvelut@pshp.fi

Osallistumismaksu

105 € (+ alv 24 %) / henkilö. Maksuton Taysin ja sen yhtiöiden henkilöstölle. Osallistumismaksu laskutetaan koulutuksen jälkeen.

Ilmoittautumisen sitovuus

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen tai muutokset siinä tulee tapahtua ennen ilmoittautumisajan umpeutumista. Ilmoittautumisajan jälkeen peruttu ilmoittautuminen laskutetaan täysimääräisenä. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa työyhteisössä toimivalle kollegalle.

Ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen päättyy 29.4.2021

Taysin oma henkilöstö HR-työpöydältä koulutuskalenterin kautta.

Muut osallistujat ilmoittautuvat Taysin verkkosivujen kautta: www.tays.fi/koulutuskalenteri. Mikäli olet kalenterimme uusi käyttäjä, sinun tulee ensin rekisteröityä kalenterin käyttäjäksi. Saatuasi siitä vahvistusviestin sähköpostiisi (rekisteröitymisiä tehdään virka-aikaan), voit käydä ilmoittautumassa koulutukseen koulutuskalenterin kautta. Saat vielä myös ilmoittautumisesta vahvistuksen

Otathan tarvittaessa yhteyttä koulutuspalvelut@pshp.fi, autamme mielellämme