Julkaistu 1.3.2019

Nuoria kesäharjoittelijoita haetaan jälleen maaliskuussa

17 vuotta täyttäneiden nuorten kesäharjoitteluhaku on alkanut. Haku on avoinna 15.3. saakka. 

Tampereen yliopistollinen sairaala palkkaa jälleen ensi kesänä 17 vuotta täyttäneitä nuoria kesäharjoittelijoiksi. Harjoittelijat toimivat terveydenhuollon avustavissa tehtävissä kuukauden ajan ja saavat palkkaa 900 euroa kuukaudessa.

Nuorille on tarjolla tehtäviä etenkin hoitotyön yksiköissä ja asiakaspalvelussa sairaanhoitopiirin toimipisteissä Tays Keskussairaalassa, Tays Hatanpäällä, Tays Sastamalassa, Tays Valkeakoskella sekä Tays Pitkäniemessä. Kesäharjoittelijat eivät osallistu ammattitutkintoa edellyttäviin tehtäviin eivätkä käsittele potilastietoja.

Hakijoilta edellytetään 17 vuoden iän lisäksi peruskoulun päättötodistusta. Valinnassa arvostetaan myös hyvää käytöstä, vuorovaikutustaitoja ja peruskoulun päättötodistuksen keskiarvoa.

Paikkoja on tarjolla 44. Hakuaika alkaa 1.3. ja kestää 15.3.2019 asti. Hakulomake on täytettävissä nettisivuilla osoitteessa www.tays.fi/rekrytointi.

Sairaanhoitopiirin kesäharjoitteluohjelma on järjestetty jo vuodesta 2007 alkaen. Harjoittelun tarkoituksena on tehdä terveydenhuollon tehtäviä tunnetuksi ja innostaa nuoria hakeutumaan alan opintoihin. Sekä harjoittelijoiden että työnantajan kokemukset kesäharjoittelusta ovat olleet myönteisiä.

Kesäharjoittelu 17