Julkaistu 13.7.2020

Apuvälinekeskuksen asiakasfoorumiin etsitään jäseniä

Maakunnallisen apuvälinekeskuksen uusi asiakasfoorumi on keskustelu- ja kehittämisryhmä, jonka tarkoituksena on tuottaa tietoa, kokemuksia ja mielipiteitä sairaalaan liittyvistä palveluista. Asiakasfoorumi on jäsenilleen mahdollisuus vaikuttaa, ehdottaa, antaa palautetta sekä ideoida yhdessä muiden jäsenten kanssa. Foorumissa kaikkien jäsenten ideat ja mielipiteet nähdään arvokkaina ja tärkeinä.

Asiakasfoorumi koostuu apuvälineen käyttäjistä ja heidän läheisistään. Asiakasfoorumin tavoitteena on mahdollistaa apuvälineen käyttäjien ja heidän läheistensä osallisuus apuvälinepalvelujen kehittämisessä. Asiakasfoorumi kokoontuu Tays Keskussairaalan alueella kolmesta neljään kertaa vuodessa. Toimikausi on kaksivuotinen.

Apuvälinekeskuksen asiakasfoorumiin voi hakea jäseneksi 20.8.2020 mennessä täyttämällä verkossa sähköisen lomakkeen. Kiinnostuneista hakijoista kootaan ryhmä, jossa on edustettuna eri-ikäisiä ja erilaisten apuvälineen käyttäjiä sekä heidän läheisiään eri puolilta sairaanhoitopiiriä. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnasta.

Lue lisää ja hae