Hyppää sisältöön

Hae Taysin selkäkipupotilaiden potilasfoorumin jäseneksi

Potilasfoorumi on keskustelu- ja kehittämisryhmä, jonka tarkoituksena on kehittää hoitoon liittyviä palveluja yhdessä sairaalan henkilökunnan kanssa.

Foorumissa potilaalla on mahdollisuus antaa palautetta, ehdottaa sekä ideoida yhdessä muiden foorumin jäsenten kanssa. Foorumissa kaikkien jäsenten ideat ja mielipiteet nähdään arvokkaina ja tärkeinä.

Potilasfoorumin tavoitteena on antaa potilaille sekä heidän läheisilleen mahdollisuus vaikuttaa hoitoon liittyvien palvelujen ja toimintojen kehittämiseen. Haluamme kuulla potilaan tai hänen läheisen ääntä: millaisia palveluja tarvitaan ja miten niitä olisi mahdollisimman helppo käyttää. Potilasfoorumissa tehdään ehdotuksia toiminnan parantamiseksi. Yksittäisten potilaiden lääketieteellisiä ongelmia foorumissa ei käsitellä. Foorumi kokoontuu kahdesta kolmeen kertaa vuodessa.

Miten potilasfoorumi toimi?

  • Kokoonnutaan Taysin alueella tai Teamsin välityksellä 2–3 kertaa vuodessa
  • Keskustellaan yhdessä ennakkoon sovituista aiheista
  • Keskustellaan nykyisistä ja tulevista palveluista sekä toiminnoista

Kuka sopii potilasfoorumin jäseneksi?

  • Henkilö, joka haluaa osallistua palvelujen ja toimintojen kehittämiseen
  • Henkilö, jolla on kokemusta Taysin fysiatrian, tuki- ja liikuntaelinsairauksien tai neurokirurgian poliklinikan palveluista

Kiinnostuitko?

Voit hakea mukaan täyttämällä sivun alaosassa olevan lomakkeen sähköisesti 12.12.2021 mennessä.

Lisätietoja antavat

Hoitotyön kliininen asiantuntija Marianne Suurkari 044 472 8017, marianne.suurkari@pshp.fi

Asiantuntijahoitaja, fysioterapeutti Seija Miettinen seija.miettinen@pshp.fi

Haku päättyy 12.12.2021. Kiinnostuneista hakijoista valitaan 10-14 hengen ryhmä, jossa on monipuolisesti edustettuna eri-ikäisiä potilaita tai potilaan läheisiä eri puolilta sairaanhoitopiiriä. Uusi potilasfoorumi kokoontuu ensimmäisen kerran alkuvuodesta 2022. Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksestä.

Lomakkeen kautta lähetettyjä tietoja käytetään potilasfoorumin jäsenistön kokoamiseen ja yhteydenpitoon. Tiedot poistetaan potilasfoorumin toiminnan päätyttyä. Asiakkaalla on oikeus pyytää tietojensa poistamista milloin vain.

Hakemuslomake

Päivitetty 17.11.2021