Hyppää sisältöön

Hae lastenpsykiatrian potilasfoorumin jäseneksi

Potilasfoorumi on keskustelu- ja kehittämisryhmä, jonka tarkoituksena on tuottaa tietoa, kokemuksia ja mielipiteitä sairaalaan liittyvistä palveluista. Potilasfoorumi on jäsenilleen mahdollisuus vaikuttaa, ehdottaa, antaa palautetta sekä ideoida yhdessä muiden jäsenten kanssa. Foorumissa kaikkien jäsenten ideat ja mielipiteet nähdään arvokkaina ja tärkeinä.

Etsimme Taysin potilasfoorumiin jäseniä. Potilasfoorumi koostuu vanhemmista ja huoltajista, joiden lapsi on ollut hoidossa lastenpsykiatrian vastuualueella. Potilasfoorumin jäseneksi voivat hakeutua myös aikaisemmin hoidossa olleet potilasjäsenet. Potilasfoorumin tavoitteena on tuoda potilaan ja perheen näkökulma hoidon ja palveluiden kehittämiseen. Potilasfoorumi kokoontuu Taysin alueella kolmesta neljään kertaa vuodessa.

Kiinnostuitko?

Voit ilmoittautua mukaan 20.2.2020 mennessä.

Ilmoittaudu sähköisesti täyttämällä tämän sivun alaosassa näkyvä lomake.

Voit myös ilmoittautua paperilomakkeella

Tulosta lomake ja postita täytettynä osoitteeseen Tays / Toimialue 4, Marjo Virkki, PL 2000, 33521 Tampere.

Lisätietoja antavat:

  • Osastonhoitaja Elina Kamppari, p. 050 413 9107

  • Hoitotyön kliininen asiantuntija Kirsi Kauppila, p. 044 472 8050

  • Ylihoitaja Kirsi Arvonen, p. 050 452 3790

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@pshp.fi, ellei toisin mainita.

Lomakkeen kautta lähetettyjä tietoja käytetään asiakasfoorumin jäsenistön kokoamiseen ja yhteydenpitoon. Tiedot poistetaan asiakasfoorumin toiminnan päätyttyä. Asiakkaalla on oikeus pyytää tietojensa poistamista milloin vain.

Hakemuslomake

Päivitetty 25.8.2020