Hyppää sisältöön

Hae lastentautien vastuualueen potilasfoorumin jäseneksi

Potilasfoorumi on keskustelu- ja kehittämisryhmä, jonka tarkoituksena on tuottaa tietoa, kokemuksia ja mielipiteitä sairaalaan liittyvistä palveluista. Potilasfoorumi on jäsenilleen mahdollisuus vaikuttaa, ehdottaa, antaa palautetta sekä ideoida yhdessä muiden jäsenten kanssa. Foorumissa kaikkien jäsenten ideat ja mielipiteet nähdään arvokkaina ja tärkeinä.

Etsimme Taysin potilasfoorumiin jäseniä. Potilasfoorumi koostuu vanhemmista ja huoltajista, joiden lapsi on ollut hoidossa lastentautien vastuualueella. Potilasfoorumin jäseneksi voivat hakeutua myös aikaisemmin hoidossa olleet potilaat, jotka ovat nyt täysi-ikäisiä.

Potilasfoorumin tavoitteena on tuoda potilaan ja perheen näkökulma hoidon ja palveluiden kehittämiseen. Potilasfoorumi kokoontuu Taysin alueella kahdesta neljään kertaa vuodessa.

Kiinnostuitko?

Voit ilmoittautua mukaan 16.9.2022 mennessä. Ilmoittaudu sähköisesti täyttämällä tämän sivun alaosassa näkyvä lomake.

Lisätietoja antavat

  • Ylihoitaja Maria Sukanen, p. 050 336 8893
  • Hoitotyön kliininen asiantuntija Nina Vänni, p. 044 472 2716
  • Kehittämispäällikkö Marjo Virkki, p. 03 311 69451

Kiinnostuneista hakijoista kootaan ryhmä, jossa on monipuolisesti edustettuna eri-ikäisiä potilaita/potilaan läheisiä eri puolilta sairaanhoitopiiriä. Seuraava potilasfoorumi täydennettynä uusilla jäsenillä pidetään lokakuussa 2022. Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksestä.

Lomakkeen kautta lähetettyjä tietoja käytetään asiakasfoorumin jäsenistön kokoamiseen ja yhteydenpitoon. Tiedot poistetaan asiakasfoorumin toiminnan päätyttyä. Asiakkaalla on oikeus pyytää tietojensa poistamista milloin vain.

Hakemuslomake

Päivitetty 23.8.2022