Hae lastentautien vastuualueen potilasfoorumin jäseneksi

Potilasfoorumi on keskustelu- ja kehittämisryhmä, jonka tarkoituksena on tuottaa tietoa, kokemuksia ja mielipiteitä sairaalaan liittyvistä palveluista. Potilasfoorumi on jäsenilleen mahdollisuus vaikuttaa, ehdottaa, antaa palautetta sekä ideoida yhdessä muiden jäsenten kanssa. Foorumissa kaikkien jäsenten ideat ja mielipiteet nähdään arvokkaina ja tärkeinä.

Etsimme Taysin potilasfoorumiin jäseniä. Potilasfoorumi koostuu vanhemmista ja huoltajista, joiden lapsi on ollut hoidossa lastentautien vastuualueella. Potilasfoorumin jäseneksi voivat hakeutua myös aikaisemmin hoidossa olleet potilaat, jotka ovat nyt täysi-ikäisiä.

Potilasfoorumin tavoitteena on tuoda potilaan ja perheen näkökulma hoidon ja palveluiden kehittämiseen. Potilasfoorumi kokoontuu Taysin alueella kolmesta neljään kertaa vuodessa.

Kiinnostuitko?

Voit ilmoittautua mukaan 31.05.2020 mennessä. Ilmoittaudu sähköisesti täyttämällä tämän sivun alaosassa näkyvä lomake. Voit myös ilmoittautua paperilomakkeella. Tulosta lomake ja postita täytettynä osoitteeseen Tays / Toimialue 4, Marjo Virkki, PL 2000, 33521 Tampere.

Lisätietoja antavat

  • Vastuualuejohtaja Marja-Leena Lähdeaho, p. 03 311 67722
  • Ylihoitaja Tarja Heino-Tolonen, p. 03 311 64531
  • Hoitotyön kliininen asiantuntija Nina Vänni, p. 03 311 67064
  • Projektikoordinaattori Marjo Virkki, p. 03 311 69451

Haku päättyy 31.05.2020. Kiinnostuneista hakijoista kootaan ryhmä, jossa on monipuolisesti edustettuna eri-ikäisiä potilaita/potilaan läheisiä eri puolilta sairaanhoitopiiriä. Seuraava potilasfoorumi täydennettynä uusilla jäsenillä pyritään pitämään syyskuussa 2020. Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksestä.

Lomakkeen kautta lähetettyjä tietoja käytetään asiakasfoorumin jäsenistön kokoamiseen ja yhteydenpitoon. Tiedot poistetaan asiakasfoorumin toiminnan päätyttyä. Asiakkaalla on oikeus pyytää tietojensa poistamista milloin vain.

Hakemuslomake

Päivitetty 4.5.2020