Hae maakunnallisen apuvälinekeskuksen asiakasfoorumin jäseneksi

Asiakasfoorumi on keskustelu- ja kehittämisryhmä, jonka tarkoituksena on tuottaa tietoa, kokemuksia ja mielipiteitä sairaalaan liittyvistä palveluista. Asiakasfoorumi on jäsenilleen mahdollisuus vaikuttaa, ehdottaa, antaa palautetta sekä ideoida yhdessä muiden jäsenten kanssa. Foorumissa kaikkien jäsenten ideat ja mielipiteet nähdään arvokkaina ja tärkeinä.

Etsimme maakunnallisen apuvälinekeskuksen asiakasfoorumiin jäseniä.

Asiakasfoorumi koostuu apuvälineen käyttäjistä ja heidän läheisistään. Asiakasfoorumin tavoitteena on mahdollistaa apuvälineen käyttäjien ja heidän läheistensä osallisuus apuvälinepalvelujen kehittämisessä. Asiakasfoorumi kokoontuu Taysin alueella kolmesta neljään kertaa vuodessa. Toimikausi on kaksivuotinen.

Kiinnostuitko?

Voit ilmoittautua mukaan 20.8.2020 mennessä. Kiinnostuneista hakijoista kootaan ryhmä, jossa on edustettuna eri-ikäisiä ja erilaisten apuvälineen käyttäjiä sekä heidän läheisiään eri puolilta sairaanhoitopiiriä. Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksestä.

Apuvälinekeskuksen asiakasfoorumin on tavoite kokoontua lokakuussa 2020.

Ilmoittaudu sähköisesti täyttämällä tämän sivun alaosassa näkyvä lomake.

Lisätietoja antavat

  • Palvelupäällikkö Anne Ojala, 03-311 66717

  • Palveluesimies Jaana Larimo, 03-311 65232

  • Projektipäällikkö Sari Numminen, 050-46 36 003

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@pshp.fi

Lomakkeen kautta lähetettyjä tietoja käytetään asiakasfoorumin jäsenistön kokoamiseen ja yhteydenpitoon. Tiedot poistetaan asiakasfoorumin toiminnan päätyttyä. Asiakkaalla on oikeus pyytää tietojensa poistamista milloin vain.

Hakemuslomake

Päivitetty 12.6.2020