Tays Syöpäkeskuksen potilasfoorumi hakee uusia jäseniä

Tays Syöpäkeskuksen potilasfoorumi aloitti toimintansa keväällä 2017. Foorumin tavoitteena on antaa potilaille ja heidän läheisilleen mahdollisuus vaikuttaa hoitoon liittyvien palvelujen sekä toimintojen kehittämiseen Tays Syöpäkeskuksessa, jossa hoidetaan kaikkia syöpäsairauksia.

Tarjoamme aktiivisen vaikuttamismahdollisuuden palvelujen ja tilojen kehittämiseen. Haluamme kuulla potilaan tai potilaan läheisen ääntä: millaisia palveluja tarvitaan ja miten niitä olisi mahdollisimman helppo käyttää. Potilasfoorumissa tehdään siis ehdotuksia toiminnan parantamiseksi. Potilasfoorumi toimii tiiviisti yhteistyössä Pirkanmaan syöpäyhdistyksen kanssa.

Miten foorumi toimi?

  • Kokoonnutaan Taysin alueella 4-6 kertaa vuodessa
  • Keskustellaan yhdessä sovituista aiheista
  • Keskustellaan nykyisistä ja tulevista palveluista sekä toiminnoista

Kuka sopii foorumin jäseneksi?

  • Henkilö, joka haluaa osallistua palvelujen ja toimintojen kehittämiseen
  • Henkilö, joka sairastaa tai on aiemmin sairastanut syövän ja on ollut hoidossa Tampereen yliopistollisessa sairaalassa (mukaan lukien Hämeenlinnan ja Seinäjoen keskussairaalat)

Miten pääset mukaan?

  • Mukaan voit hakea täyttämällä alla olevan sähköisen lomakkeen
  • Voit myös laittaa sähköpostilla yhteydenottopyynnön osoitteeseen annika.auranen@pshp.fi, mikäli toivot hakemuksen tekoa muuten kuin sähköisen lomakkeen kautta.

Lisätietoja antavat:

Haku päättyy 23.12.2019. Kiinnostuneista hakijoista kootaan noin 14 henkilön ryhmä, jossa on monipuolisesti edustettuna eri-ikäisiä potilaita/ potilaan läheisiä eri puolilta sairaanhoitopiiriä. Ensimmäinen potilasfoorumi uudella kokoonpanolla pidetään tammi-helmikuussa 2020. Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksestä.

Lomakkeen kautta lähetettyjä tietoja käytetään asiakasfoorumin jäsenistön kokoamiseen ja yhteydenpitoon. Tiedot poistetaan asiakasfoorumin toiminnan päätyttyä. Asiakkaalla on oikeus pyytää tietojensa poistamista milloin vain.

Hakemuslomake

Päivitetty 7.10.2019