Tays kuulokeskus
Potilasohje 55.56.03

Kuulokojeiden ja apuvälineiden korjauttaminen

Kuulokojeen tai muun apuvälineen voi tuoda tai lähettää postitse hyvin pakattuna Tays kuulokeskuksen kuulokojehuoltoon. Korjaukseen toimitettavan laitteen mukana pitää olla käyttäjän nimi, henkilötunnus vian syy ja mihin osoitteeseen huollettu kuulokoje tai apuväline palautetaan. Oman kuulokojeen huollon ajaksi ei saa lainakonetta.

Tarpeettomiksi käyneet kojeet ja apuvälineet tulee palauttaa kuulokeskukseen. Mainitse saatteessa, että palautetaan tarpeettomana.

Postiosoite

Tays kuulokeskus
Kuulokojehuolto
PL 2000
33521 TAMPERE

Käyntiosoite

Tays kuulokeskus
Biokatu 12
Finn-Medi 5, 3. kerros

Asiointi kuulokeskuksen apuvälinehuollossa ajanvarauksella

Kuulokeskuksen apuvälinehuolto on siirtynyt ajanvaraukseen ja avovastaanotto ilman ajanvarausta on päättynyt. Huollon vastaanotolle voi varata ajan joko puhelimitse takaisinsoittojärjestelmän kautta tai sähköisestä OmaTays-järjestelmästä. Oma Tays-järjestelmään kirjaudutaan joko omilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella osoitteessa omatays.fi.

Kuulokojehuollon puhelinnumero on 03 311 65208. Käytössämme on TeleQ-vastaajapalvelu. Toimi nauhoitteen ohjeiden mukaan. Soitamme takaisin.

Ajan varaaminen muissa asioissa

Ajanvarausta koskevissa asioissa (esimerkiksi säätöajan varaaminen), soita numeroon 03 311 66714. Puhelu ohjautuu vastaajaan. Toimi nauhoitteen ohjeiden mukaan. Soitamme takaisin.