Kuvantamistutkimusten kopioiden tilaaminen

Tulosta tästä potilasohje ja lomake

Potilas tai hänen valtuuttamansa henkilö voi tilata kopion kuvantamistutkimuksistaan, jotka on tehty Tampereen yliopistollisen sairaalan, Tays Hatanpään, Tays Sastamalan, Tays Valkeakosken tai Oriveden terveyskeskuksen kuvantamisyksikössä.

CD-tilaus tehdään kirjallisesti tilauslomakkeella.

Tilaus lähetetään siihen Kuvantamiskeskuksen toimipisteeseen, missä kuvantamistutkimus on suoritettu. Jos kuvauksia on suoritettu useammassa pisteessä, voidaan kuvat polttaa CD:lle missä tahansa pisteessä.

Kopio kuvantamistutkimuksesta toimitetaan joko CD:llä tai siirretään sähköisesti yksiköihin, joihin on olemassa oleva sähköinen siirtoyhteys. CD-kuvakopio on maksullinen. Hinta määräytyy voimassaolevan Kuvantamiskeskuksen hinnaston mukaisesti.

CD toimitetaan potilaan kotiosoitteeseen. Tallenteen toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Lasku lähetetään kotiosoitteeseen seuraavan kuukauden aikana. Mikäli laskua ei makseta eräpäivään mennessä, siirtyy lasku perintätoimistolle perintään.

Potilas voi tilata maksutta kopiot potilaskertomuksestaan tai röntgentutkimuslausunnoista sairaalan arkistosta. Ne eivät sisällä kopioita kuvantamistutkimusten kuvista.

Kiireellisissä tapauksissa tai kuvasiirtoa toivottaessa voi arkipäivinä kello 10.00–14.00 soittaa: