Tays Sydänsairaala Valkeakoski
Potilasohje 15.01.07V

Ohjeita Tays Sydänsairaala Valkeakosken poliklinikalle tulevalle

Saapuminen, ilmoittautuminen ja odotustilat

Tays Sydänsairaalan Valkeakosken poliklinikka toimii Tays Valkeakosken sairaalan yhteydessä uuden terveyskeskussairaalan tiloissa. Käytä sisäänkäyntinä Tays Valkeakosken pääovea (B) osoitteesta Salonkatu 24, 37600 Valkeakoski.

Sairaalan saavuttuasi ilmoittaudu Tays Valkeakosken pääaulan ilmoittautumisautomaatilla. Näytä kutsukirjeen, Kela-kortin tai ajokortin viivakoodia ilmoittautumisautomaattiin. Automaatti tulostaa käyntinumeron, jolla sinut kutsutaan sisään vastaanotolle.

Ilmoittautumisen jälkeen jää pääaulaan odottamaan ja seuraa aulassa olevaa sisäänkutsunäyttöä. Kun käyntinumerosi näkyy sisäänkutsunäytössä, siirry Sydänsairaalan poliklinikalle. Poliklinikka sijaitsee pääaulan vieressä terveyskeskussairaalaan johtavien lasiovien takana.

Käynnin aikana

Jos sinulla on OmaTays-palvelu käytössäsi, täytä siellä esitietolomake ennen vastaanotolle tuloasi. Jos sinulla ei ole OmaTays-palvelua, ota mukaan liitteenä  oleva esitietolomake täytettynä, sekä sydänsairauksiin muusta terveydenhuollosta (työterveyshuolto, yksityinen terveydenhuolto) liittyvät tutkimustulokset ja lääkärinlausunnot.

Poliklinikalla tapaat lääkärin. Toivomme, että kysyt sinulle epäselvistä asioista ja esität tarvittaessa hoitoosi liittyviä toivomuksia.

Käynnin jälkeen

Vastaanottokäynnin jälkeen hoitopalautteesi tulee näkyviin Kanta-palveluun www.omakanta.fi. Halutessasi saat hoitopalautteen postissa kotiisi.

Tiedustelut ja peruutukset

Käytössämme on takaisinsoittojärjestelmä. Sinulle soitetaan takaisin saman päivän aikana.

Ajanvarausta koskevissa asioissa voit soittaa arkisin kello 8.00–13.30 numeroon 050 524 0688.

Hoitoa koskevia asioita voi tiedustella arkisin kello 10.00 - 14.00 numerosta 050 355 2003.