Tays Sydänsairaala / kardiologia
Potilasohje: 15.01.15

Ohjeita tahdistinpoliklinikalle tulevalle

Ennen vastaanottokäyntiä

Mikäli kutsukirjeessä on erikseen mainittu, käy laboratoriokokeissa omassa terveyskeskuksessa tai Fimlab Oy:n toimipisteessä ennen vastaanottokäyntiä.

Ajan laboratoriotutkimuksia varten voit varata numerosta 010 808515 arkisin kello 7–18 tai internetistä www.fimlab.fi. Internetsivuilta löytyvät myös toimipisteet ja aukioloajat. Mikäli sinun tulee olla ravinnotta ennen laboratoriotutkimuksia, siitä on erillinen maininta kutsussa. Jos mainintaa ei ole, voit syödä ja juoda normaalisti ennen laboratoriotutkimuksia.

Mitä otan mukaani vastaanotolle?

Täytä kutsun mukana oleva esitietolomake ja ota se mukaasi vastaanotolle. Mikäli sinulla on tahdistimen etäseurantalaite, sitä ei tarvitse ottaa mukaan, ellei erikseen näin pyydetä.

Ilmoittautuminen ja odotustilat

Sairaalaan saavuttuasi ilmoittaudu 1. kerroksen aulassa vastaanottohenkilökunnalle tai itsepalvelupäätteellä. Mikäli saavut ensimmäistä kertaa hoitoon Sydänsairaalaan, toivomme, että ilmoittaudut ensisijaisesti vastaanottohenkilökunnalle. Ilmoittautumisen jälkeen voit jäädä aulaan tai siirtyä suoraan vastaanottohuoneen eteen odottamaan. Sydänsairaalan tiloissa toimii langaton verkko, joka on käytettävissäsi.

Käynnin aikana

Vastaanotolla tarkastetaan ohjelmointi-laitteen avulla, että tahdistin toimii moitteettomasti, ja tarvittaessa tahdistimen asetuksia voidaan muuttaa. Ihon kunto tahdistimen kohdalta katsotaan. Kysymme, kuinka elämä tahdistimen kanssa on sujunut ja toivomme, että kysyt sinulle epäselviä asioita ja esität tarvittaessa hoitoosi liittyviä toivomuksia. Keskusteluihin voivat osallistua myös läheisesi, mikäli niin haluat.

Tiedustelut ja peruutukset

Kello 8–13.30 puh. 050 461 5577. Numerossa on takaisinsoittopalvelu. Kuuntele ohjeet ja toimi niiden mukaan, soitamme sinulle takaisin.

Poliklinikkakäynnistä saat kirjallisen hoitopalautteen kotiin. Halutessasi kieltää potilas-tietojen lähettämisen muille terveydenhuollon toimintayksiköille mainitse asiasta vastaanotolla.

Teemme parhaamme palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin!