Tays Sydänsairaala / kardiologia
Potilasohje 15.01.19

Ohjeita vajaatoimintahoitajan vastaanotolle tulevalle

Mitä otan mukaani vastaanotolle?

Täytä käyntiin liittyvä esitietokysely ensisijaisesti OmaTays.fi -palvelussa (www.omatays.fi). Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta täyttää esitietoja sähköisesti, täytä kutsun mukana oleva paperinen esitietokysely ja ota se mukaasi vastaanotolle.

Ilmoittautuminen ja odotustilat

Sairaalaan saavuttuasi ilmoittaudu 1. kerroksen aulassa vastaanottohenkilökunnalle tai itsepalvelupäätteellä. Mikäli saavut ensimmäistä kertaa hoitoon Sydänsairaalaan, toivomme että ilmoittaudut ensisijaisesti vastaanottohenkilökunnalle.

Käynnin aikana

Käynnin aikana tapaat vajaatoimintahoitajan. Vajaatoimintahoitaja on sydämen vajaatoiminnan hoitoon erikoistunut sairaanhoitaja. Vajaatoimintahoitaja kertoo sinulle sydämen vajaatoiminnasta ja sen hoidosta. Vastaanotolla saat myös kirjallista tietoa sairaudestasi. Toivomme, että kysyt sinulle epäselvistä asioista ja esität tarvittaessa hoitoosi liittyviä toivomuksia. Keskusteluihin voivat osallistua myös läheiset, mikäli niin haluat.

Tiedustelut ja peruutukset

Ajanvarausta ja hoitoa koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä vajaatoimintahoitajaan arkisin kello 9–14, puhelin 03 311 69422 (takaisinsoittopalvelu).

Käyntiäsi koskeva hoitopalaute tulee näkyviin Omakanta.fi -palveluun. Omakannasta näet myös reseptisi.

Teemme parhaamme palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin.