Tays Hatanpää
Potilasohje Hasa.13.26

Tervetuloa Tays Hatanpään vatsakeskukseen

Tays Hatanpään vatsakeskus sijaitsee osoitteessa Hatanpäänkatu 24, 33900 Tampere. Vatsakeskus sijaitsee 1. kerroksessa, pääsisäänkäynnin vieressä.

Ota mukaan lääkereseptit ja aikaisemmat kyseiseen sairauteen liittyvät tutkimustulokset ja lääkärinlausunnot sekä täytetty esitietolomake.

Ohjeet ilmoittautumiseen

  • Ilmoittaudu 10 minuuttia ennen varattua aikaa pääaulassa sijaitsevilla automaateilla
  • Näytä kutsukirjeen, kelakortin tai ajokortin viivakoodia ilmoittautumisautomaattiin
  • Automaatista saat tulosteen, jossa on kutsunumerosi sekä odotustilan numero.
  • Varaa käyntiä varten aikaa 1–1,5 tuntia

Tiedustelut ja peruutukset

Kutsua koskevat tiedustelut ja mahdolliset ajanperuutukset numeroon 03 3115 8210. Käytössämme on takaisinsoittopalvelu.

Voit olla meihin yhteydessä myös tekstiviestillä numeroon 045 7397 6994. Kirjoita viestiin nimesi, syntymäaikasi ja asiasi lyhyesti.

Asiakasmaksut

Poliklinikkakäynti on maksullinen ja määräytyy maksuasetusten mukaisesti. Laskun käynnistä lähetämme jälkikäteen. Käyttämättä ja peruuttamatta jääneestä vastaanottoajasta peritään maksu.

Omakanta

Omia hoitoon liittyviä potilastietoja pääsee tarkastelemaan valtakunnallisesta Omakanta-palvelussa www.kanta.fi. Palvelun käyttö onnistuu verkkopankkitunnuksilla. Palvelussa voi asettaa suostumuksia ja kieltoja omien potilastietojensa käyttämisestä eri terveydenhuollon yksiköissä. Tutustu sivustoon ja hyödynnä se omassa hoidossasi.

OmaTays – uusi sähköisen asioinnin palvelu

OmaTays on sähköinen asiointitapa potilaan ja sairaalan välillä. Palveluun kirjaudutaan omilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. OmaTaysista näet omat ajanvarauksesi ja voit päivittää yhteystietojasi. Tutustu OmaTaysiin osoitteessa www.omatays.fi.