Tays Hatanpää
Potilasohje Hasa.13.26

Tervetuloa Tays Hatanpään vatsakeskukseen

Tulosta ohje tästä

Tays Hatanpään vatsakeskus sijaitsee osoitteessa Hatanpäänkatu 24, 33900 Tampere. Vatsakeskus sijaitsee 1. kerroksessa, pääsisäänkäynnin vieressä.

Ota mukaan lääkereseptit ja aikaisemmat kyseiseen sairauteen liittyvät tutkimustulokset ja lääkärinlausunnot sekä täytetty esitietolomake.

Ohjeet ilmoittautumiseen

  • Ilmoittaudu 10 minuuttia ennen varattua aikaa pääaulassa sijaitsevilla automaateilla.
  • Näytä kutsukirjeen, kelakortin tai ajokortin viivakoodia ilmoittautumisautomaattiin.
  • Automaatti tulostaa kartan, jossa on vastaanottohuoneesi numero. Siirry odottamaan huoneen eteen, josta sinut kutsutaan vastaanotolle.
  • Varaa käyntiä varten aikaa 1–1,5 tuntia.

Tiedustelut ja peruutukset

Kutsua koskevat tiedustelut ja mahdolliset ajanperuutukset 
numeroon 03 3115 8210. Käytössämme on takaisinsoittopalvelu.

Asiakasmaksut

Poliklinikkakäynti on maksullinen ja määräytyy maksuasetusten mukaisesti. Laskun käynnistä lähetämme jälkikäteen. Käyttämättä ja peruuttamatta jääneestä vastaanottoajasta peritään maksu.

Omakanta

Omia hoitoon liittyviä potilastietoja pääsee tarkastelemaan valtakunnallisesta Omakanta-palvelussa www.kanta.fi. Palvelun käyttö onnistuu verkkopankkitunnuksilla. Palvelussa voi asettaa suostumuksia ja kieltoja omien potilastietojensa käyttämisestä eri terveydenhuollon yksiköissä. Tutustu sivustoon ja hyödynnä se omassa hoidossasi.

OmaTays – uusi sähköisen asioinnin palvelu

OmaTays on uusi asiointitapa potilaan ja sairaalan välillä. Palveluun kirjaudutaan omilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. OmaTaysista näet omat ajanvarauksesi ja voit päivittää yhteystietojasi. Muut palvelut ovat vielä testikäytössä rajatulla potilasryhmällä. Tutustu OmaTaysiin osoitteessa www.omatays.fi.