Julkaistu 13.6.2022

Valkeakosken yöpäivystys suljettuna 27.6.–21.8.

Tays Valkeakosken päivystys on 27.6.–21.8. suljettuna öisin. Tällä aikavälillä Valkeakosken päivystys palvelee päivittäin kello 8–22.

Tays Valkeakosken sisäänkäynti
Tays Valkeakosken ja päivystyksen sisäänkäynti

Tays Valkeakosken päivystys hoitaa Akaan, Urjalan, Valkeakosken, Lempäälän, Pälkäneen ja Kangasalan asukkaiden päivystyksellisiä sairauksia ja vaivoja sekä vastaa myös vesilahtelaisten yöpäivystyksestä. Valkeakosken yöpäivystyksen sulku vaikuttaa näiden kuntien yöaikaiseen päivystykselliseen hoitoon aikavälillä 27.6.–21.8.2022.

Sulku joudutaan tekemään hoitohenkilöstön hankalan rekrytointitilanteen takia.

Ohjeet yöpäivystyksen sulun aikana

Omatoimisesti päivystykseen hakeutuvat asiakkaat voivat tulla Valkeakosken päivystykseen kello 21:een asti. Tapauskohtaisesti asiakas voidaan ottaa vastaan myös kello 21–22, jos kyseessä on esimerkiksi haavan ompelu.

Ensihoito kuljettaa potilaita Valkeakosken päivystykseen kello 8–20.

Valkeakosken yöpäivystyksen ollessa suljettuna Tays Päivystys Acuta hoitaa edellä mainittujen kuntien yöaikaisen päivystyksen. Acutan katuosoite on Ensitie 8, Tampere.

Ennen omatoimista päivystykseen hakeutumista tulee aina ensin soittaa päivystysapunumeroon 116117. Päivystysavusta saa juuri omaan tilanteeseen sopivat ohjeet.

Päivystysvastaanotto on tarkoitettu vain äkillisesti sairastuneille ja loukkaantuneille, joiden tulee saada hoitoa välittömästi ja jotka eivät voi odottaa virka-aikaista vastaanottoa.

Muokattu: Lisätty tietoa vesilahtelaisten päivystyksestä.