Julkaistu 20.5.2016

Sukupuolitautien hoito keskittyy Sarviksen kiinteistöön

Taysin sukupuolitautien poliklinikka yhdistyy Tampereen kaupungin sukupuolitautien poliklinikan kanssa.

Tampereen kaupunki ja Pirkanmaan sairaanhoitopiiri yhdistävät sukupuolitautien vastaanotot samaan yksikköön, joka aloittaa toimintansa 6. kesäkuuta Sarviksen kiinteistössä Hatanpäällä. Yksikkö palvelee Tampereen lisäksi kaikkia sairaanhoitopiirin kuntia. Sinne voi tulla ajanvarauksella ilman lääkärin lähetettä. Tampereen kaupunki vastaa potilaiden hoidosta yhdessä Taysin kanssa.

Uudistuksen jälkeen lähetteen perusteella hoitoon tulevia sukupuolitautipotilaita hoidetaan osin myös Taysin iho- ja sukupuolitautien yksikössä.

Sukupuolitautien vastaanotto saa uudet tilat entisen Sarviksen teollisuusrakennuksen B-siivestä, joka sijaitsee Sarviksen takana. Käyntiosoite on Hatanpäänkatu 3 B, 3. kerros. Muuton vuoksi sukupuolitautien vastaanotto on suljettuna 2. ja 3. päivä kesäkuuta. Täydellä teholla uusi yksikkö toimii kesäkuun puolivälistä lähtien. Vastaanotolle voi varata ajan puhelimitse tai Tampereen kaupungin sähköisen ajanvarauksen kautta. Käynti ja tutkimukset ovat asiakkaalle maksuttomia.

Lisätiedot:
epidemiologi Sirpa Räsänen,
puh. 040 800 7562