Julkaistu 7.4.2020

Vapaaehtoistoimintaa sairaalassa – tule suunnittelemaan OLKA-toimintaa Taysiin ja ilmoittaudu mukaan webinaariin

Lämpimästi tervetuloa suunnittelemaan OLKA-toimintaa Taysiin. Kutsumme järjestöt ja muut kiinnostuneet webinaariin suunnittelemaan Taysin ja järjestöjen yhteistä OLKA-toimintaa keskiviikkona 6.5. klo 12–15.

OLKA-toiminta on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa. Toiminnan tavoitteena on tarjota potilaille ja heidän läheisilleen kiireetöntä kohtaamista sekä antaa tukea sairauteen sopeutumisessa. OLKAn arvot ovat toisiaan arvostava hyvä yhteistyö, kunnioitus ja hyvän tekeminen.

OLKA on käytössä jo useassa sairaalassa, ja toimintaa aloitellaan myös Taysissa tulevan syksyn aikana. Lisäksi tarkoituksena on, että Artteli-kumppanuusyhdistys hakee STEAlta avustusta OLKA-toimintaan.

OLKA on rekisteröity tavaramerkki, ja valtakunnallista OLKA-verkostoa koordinoivat HUS ja EJY yhteistyössä.

Webinaarista

Tekstin lopussa olevalla lomakkeella voit ilmoittautua 6.5. järjestettävään OLKA-seminaariin ja/tai ilmoittaa halukkuutesi olla mukana kehittämässä OLKA-toiminnan mukaista yhteistyötä Taysissa.

Webinaarin ensimmäisen tunnin aikana kuullaan valtakunnallisen OLKA-koordinaation sekä Taysin, Arttelin ja Pirkanmaan liiton PiDiKe-hankkeen edustajien alustus ja tämän jälkeen toimintaa työstetään fasilitoidussa työpajassa.

Jokainen ilmoittautunut saa sähköpostiinsa ennakkotehtävän, johon osallistujien toivotaan vastaavan.

OLKA-toiminnasta löydät lyhyen esittelyn Youtubesta.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Tays, Pirkanmaan liiton PiDiKe-hanke ja Artteli-kumppanuusyhdistys ry. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumisia pyydämme tämän lomakkeen kautta 29.4.2020 mennessä:

Ilmoittautumislomake