Potilashotelli

Jos potilas ei tarvitse välitöntä sairaalahoitoa osastolla, hän voi yöpyä Tays Keskussairaalan alueella sijaitsevassa potilashotellissa. Norlandia Tampere Hotellissa myös läheiset voivat majoittua edullisesti.

Potilaan soveltuvuus potilashotelliin arvioidaan hoitavassa yksikössä, joka myös tekee huonevarauksen ja ilmoittaa siitä potilaalle sairaalakutsun yhteydessä. Potilashotellin käytöstä voidaan sopia myös hoitojakson aikana.

Taysin sairaanhoitaja paikalla aamusta iltaan

Hotellilla työskentelee Taysin sairaanhoitaja päivittäin kello 7.30–21. Hoitaja voi toteuttaa hotellin tiloissa esimerkiksi lääkehoitoja ja pieniä hoitotoimenpiteitä. Hotellissa annettava hoito voidaan rinnastaa kotisairaalatoimintaan.

Myös hotellin vastaanotossa työskentelee hoitaja ympäri vuorokauden, yöaikaankin. Potilas saa halutessaan käyttöönsä turvahälytysrannekkeen.

Potilaan täysihoitopaketti

Hotelliyöpymisestä ei aiheudu potilaalle sairaalamaksun yli meneviä kustannuksia. Vuodeosastolta siirtyvän potilaan hoitaja- tai kätilöpalveluista kirjataan avohoitokäynti, ja jokaisesta hotellipäivästä laskutetaan poliklinikkamaksu, joka on 41,20 euroa/vuorokausi. Sairaala lähettää laskun hoidon jälkeen kotiin.

Potilaan täysihoitopakettiin kuuluvat ravintolassa tarjoiltavat ateriat. Arkisin aamiaista tarjoillaan kello 7–9.30, lounasta kello 11–13 ja päivällistä kello 16.30–18. Viikonloppuisin aamiainen katetaan kello 7.30–10, lounas kello 11–13 ja päivällinen kello 16.30–18. Juhlapyhinä aikataulussa voi olla pieniä muutoksia.

Ota mukaasi säännöllisesti käyttämäsi lääkkeet, hygieniatarvikkeet sekä vaihtovaatteita, jos yövyt hotellissa osana sairaalahoitoa.

Lisätietoja potilashotellissa majoittumisesta voi kysyä hoitavasta yksiköstä.

Läheisten majoittuminen

Huone on varattu yhden potilaan käyttöön, josta potilas saa pääsääntöisesti laskun sairaalasta kotiin. Jos potilas haluaa, myös hänen läheisensä voi majoittua samassa huoneessa. Tällöin omaisen hinta on 38,80 euroa / henkilö / vrk tai 77,60 euroa / 2 henkilöä / vrk, joka maksetaan suoraan hotelliin. Hinnat sisältävät aamiaisen. Lounas hotellin ravintolassa maksaa 13 euroa ja päivällinen 15 euroa.

Niille omaisille ja läheisille, jotka eivät majoitu sairaalahoidossa olevan potilaan kanssa samassa huoneessa, hotelli tarjoaa yöpymisen aamiaisella hintaan 85 euroa / 1 hengen huone tai 100 euroa / 2 hengen huone.

Lisävaraukset voi tehdä hotellin vastaanottoon puhelimitse 050 384 4400 tai sähköpostilla tampere@norlandia.com.

Huoneet ja palvelut

Norlandia Tampere Hotellissa on 130 huonetta, ravintola, sauna ja kokoustiloja sekä ympäri vuorokauden palveleva kahvila. Hotellihuoneissa on oma wc ja suihku, pieni jääkaappi, tv, puhelin, ilmastointi ja internetyhteys.

Saapuessasi autolla voit jättää auton pysäköintialueelle, joka on hotellin välittömässä läheisyydessä. Pysäköinti on maksullista, ulkona 7,50 €/vuorokausi ja pysäköintihallissa 13 €/vuorokausi. Pysäköintiluvan ja ohjeet saat hotellin vastaanotosta.

Osoite ja yhteystiedot

Biokatu 14 (Finn-Medi 6-7 -rakennus)
33520 Tampere, Finland

Vastaanotto (avoinna vuorokauden ympäri): 050 384 4400