Potilashotelli

Jos potilas ei tarvitse välitöntä sairaalahoitoa osastolla, hän voi yöpyä Tays Keskussairaalan alueella sijaitsevassa potilashotellissa. Norlandia Tampere Hotellissa myös läheiset voivat majoittua edullisesti.

Potilaan soveltuvuus potilashotelliin arvioidaan hoitavassa yksikössä, joka myös tekee huonevarauksen ja ilmoittaa siitä potilaalle sairaalakutsun yhteydessä. Potilashotellin käytöstä voidaan sopia myös hoitojakson aikana.

Potilaan täysihoitopaketti

Hotelliyöpymisestä ei aiheudu potilaalle sairaalamaksun yli meneviä kustannuksia. Vuodeosastolta siirtyvän potilaan hoitaja- tai kätilöpalveluista kirjataan avohoitokäynti, ja jokaisesta hotellipäivästä laskutetaan poliklinikkamaksu, joka on 41,20 euroa/vuorokausi. Sairaala lähettää laskun hoidon jälkeen kotiin.

Potilaan täysihoitopakettiin kuuluvat ravintolassa tarjoiltavat ateriat, eli aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala. Ruokailuajat voi tarkistaa suoraan hotellista.

Ota mukaasi säännöllisesti käyttämäsi lääkkeet, hygieniatarvikkeet sekä vaihtovaatteita, jos yövyt hotellissa osana sairaalahoitoa.

Lisätietoja potilashotellissa majoittumisesta voi kysyä hoitavasta yksiköstä.

Läheisten majoittuminen

Huone on varattu yhden potilaan käyttöön, josta potilas saa pääsääntöisesti laskun sairaalasta kotiin. Jos potilas haluaa, myös hänen läheisensä voi majoittua samassa huoneessa. Omaisten majoitus maksetaan sisäänkirjauksen yhteydessä. Hintoihin sisältyy aamupala.

Omaisten majoitushinnat vuoden 2021 alusta lähtien:

  • yksi omainen samassa huoneessa: omaisen hinta on 40,93 euroa
  • kaksi omaista samassa huoneessa: omaisten hinta on 81,86 euroa
  • Kun omainen ei majoitu potilaan kanssa samassa huoneessa, yöpymisen hinta on 89 euroa / 1 hengen huone tai 104 euroa / 2 hengen huone.

Lisävaraukset voi tehdä hotellin vastaanottoon puhelimitse 050 384 4400 tai sähköpostilla tampere@norlandia.com.

Huoneet ja palvelut

Norlandia Tampere Hotellissa on 130 huonetta, ravintola, sauna ja kokoustiloja sekä ympäri vuorokauden palveleva kahvila. Hotellihuoneissa on oma wc ja suihku, pieni jääkaappi, tv, puhelin, ilmastointi ja internetyhteys.

Saapuessasi autolla voit jättää auton pysäköintialueelle, joka on hotellin välittömässä läheisyydessä. Pysäköinti on maksullista, ulkona 9 €/vuorokausi ja pysäköintihallissa 18 €/vuorokausi. Pysäköintiluvan ja ohjeet saat hotellin vastaanotosta.

Osoite ja yhteystiedot

Biokatu 14 (Finn-Medi 6-7 -rakennus)
33520 Tampere, Finland

Vastaanotto (avoinna vuorokauden ympäri): 050 384 4400