Ravintolat ja kahvilat

Sairaaloissamme vierailijoille sekä potilaiden läheisille ja omaisille on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja ruokailuun tai kahvihetkeen sairaalassa tai sen läheisyydessä.

Tays Keskussairaala
Tays Pitkäniemi
Tays Valkeakoski
Tays Sastamala
Tays Hatanpää

Tays Keskussairaala

Keskussairaalan ravintola Puhti on avoinna joka päivä. Ravintolan palvelut tuottaa Pirkanmaan Voimia.

Lisäksi sairaala-alueella toimii Pikanten ylläpitämiä lounasravintoloita ja kahviloita, joiden tuotolla tuetaan Hämeenmaan Sydänpiirin, Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen sekä Taysin tukisäätiön toimintaa.

Tays Keskussairaalassa on useita kahviloita ja kioski, joista osa on auki iltaan asti. Lue lisää Oheispalvelut-sivulta. Potilashotellin aulakahvila on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden.

Potilashotellin ravintolassa on tarjolla päivittäin aamiais-, lounas- ja päivällisbuffetit. A la carte -annoksia on saatavilla joka päivä kello 19.30 saakka.

Kolikoilla ja korttimaksulla toimivia välipala- ja juoma-automaatteja on Radiuksen aulassa, päivystyksessä ja A-rakennuksen aulassa.

Tays Pitkäniemi

Ruokailu

Pitkäniemen ravintola Voimala on avoinna arkisin kello 10.30–13.30, jolloin on mahdollisuus valita lounas, keittolounas, ruokaisa salaattiannos ja jälkiruoka. Ravintolan palvelut tuottaa Pirkanmaan Voimia.

Tays Valkeakoski

Ruokailu

Vierailijat voivat nauttia lämpimän lounaan arkisin henkilökunnan ruokasalissa, joka sijaitsee pääaulasta yksi kerros alaspäin. Lounas on tarjolla arkisin kello 11–13. Maksuvälineenä käyvät ruokalipukkeet, joita saa ostaa Valkeakosken sairaalan pääaulan neuvonnasta. Neuvonta on avoinna arkisin kello 8–15.

Kahvila

Tays Valkeakosken kahvio on avoinna pääaulassa arkisin kello 8–15. Puhelinnumero on 040 375 7611. Kahviosta voi tilata myös muun muassa pitopalvelua ja leivonnaisia.

Tays Sastamala

Ruokailu

Vierailijat voivat syödä lounasta sairaalan lähellä sijaitsevassa Hopunkallion ravintolassa, joka järjestää myös sairaalan potilas- ja henkilöstöruokailut. Lounas on tarjolla joka päivä kello 11–13. Ravintola sijaitsee osoitteessa Hoitokatu 6 A. Puhelinnumero on 040 504 9653.

Kahvila

Tays Sastamalan kahvio sijaitsee sairaalan pääaulassa.

Kahvila on avoinna ma-pe 8–15. Kesä-, heinä- ja elokuussa kahvila on avoinna arkisin klo 8–14.
Kahvila on kiinni viikonloppuisin ja juhlapyhinä, myös juhannusaattona. Puhelinnumero on 03 311 62199.

Kahviosta saa kahvilapalvelujen ohella leivonnaisia ja täytekakkuja tilauksesta, postimerkkejä, suruadresseja, aikakaus- ja iltapäivälehtiä.

Tays Hatanpää

Ruokailu

Pirkanmaan Voimian Carotiini-ravintola palvelee niin henkilöstöä, asiakkaita kuin potilaiden läheisiäkin.

Kahvila

Pirkanmaan Kansanterveys ry:n ylläpitämä Cafe Hatanpää sijaitsee Tays Hatanpään ensimmäisessä kerroksessa.