Ravintolat ja kahvilat

Sairaaloissamme vierailijoille sekä potilaiden läheisille ja omaisille on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja ruokailuun tai kahvihetkeen sairaalassa tai sen läheisyydessä.

Tays Keskussairaala
Tays Pitkäniemi
Tays Valkeakoski
Tays Sastamala
Tays Hatanpää

Tays Keskussairaala

Keskussairaalan ravintola Puhti on avoinna joka päivä kello 10.45-14.00. Arkipäivisin on mahdollisuus valita lounas, kasvislounas, keitto tai salaattibuffet sekä jälkiruoka. Viikonloppuisin on tarjolla lounas, kasvislounas ja jälkiruoka. Maksuvälineenä käyvät käteinen tai pankkikortti ja useimmat luottokortit. Ravintolan palvelut tuottaa Pirkanmaan Voimia.

Lisäksi sairaala-alueella toimii useita Pirkanmaan Kansanterveys ry:n ylläpitämiä lounasravintoloita ja kahviloita, joiden tuotolla tuetaan Hämeenmaan Sydänpiirin, Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen sekä Taysin koulutussäätiön toimintaa.

Tays Keskussairaalan pääaulassa on kaksi kahvilaa ja kioski, joista osa on auki iltaan asti. Lue lisää Oheispalvelut-sivulta. Potilashotellin aulakahvila on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden.

Potilashotellin ravintolassa on tarjolla päivittäin aamiais-, lounas- ja päivällisbuffetit. A la carte -annoksia on saatavilla joka päivä kello 19.30 saakka. Potilaan kanssa samassa huoneessa asuvalle aamiainen sisältyy majoituksen hintaan.

Viikonloppuaamuisin potilashotellissa on ainoa Keskussairaalan alueen avoinna oleva kahvila, ja ravintolasta voivat ostaa aamupalan myös muut kuin hotellivieraat.

Kolikoilla ja mobiilimaksulla toimivia välipala- ja juoma-automaatteja on Radiuksen aulassa, ensiapu Acutassa ja A-rakennuksen aulassa.

Tays Pitkäniemi

Pitkäniemen ravintola Voimala on avoinna arkisin kello 10.30–13.30, jolloin on mahdollisuus valita lounas, keittolounas, ruokaisa salaattiannos ja jälkiruoka. Maksuvälineenä käyvät käteinen tai pankkikortti ja useimmat luottokortit. Ravintolan palvelut tuottaa Pirkanmaan Voimia.

Pitkäniemen kahvio on avoinna maanantaista torstaihin kello 9–16, perjantaisin kello 9–15 ja sunnuntaisin kello 12–16. Lauantaisin kahvio on suljettu.

Kahviosta saa kahvilapalvelujen ohella hedelmiä, maito- ja leipätuotteita, postimerkkejä, kemikalio- ja paperituotteita sekä iltapäivälehtiä. Kahvio sijaitsee talossa 89, joka on sairaalaan menevän tien vasemmalla puolella. Puhelinnumero on 03 311 63850.

Tays Valkeakoski

Vierailijat voivat nauttia lämpimän lounaan arkisin henkilökunnan ruokasalissa, joka sijaitsee pääaulasta yksi kerros alaspäin. Lounas on tarjolla arkisin kello 11–13. Maksuvälineenä käyvät ruokalipukkeet, joita saa ostaa Valkeakosken sairaalan pääaulan neuvonnasta. Neuvonta on avoinna arkisin kello 8–15.

Tays Valkeakosken kahvio on avoinna arkisin kello 8–15. Kahvio sijaitsee sairaalan pääaulassa. Puhelinnumero on 03 311 67348. Pääaulassa on myös välipala-automaatti.

Tays Sastamala

Vierailijat voivat syödä lounasta sairaalan lähellä sijaitsevassa Hopunkallion ravintolassa, joka järjestää myös sairaalan potilas- ja henkilöstöruokailut. Lounas on tarjolla joka päivä kello 11–13. Ravintola sijaitsee osoitteessa Hoitokatu 6 A. Puhelinnumero on 040 504 9653.

Tays Sastamalan kahvio sijaitsee sairaalan pääaulassa. Se on avoinna ma-pe klo 8-17, la klo 11-16, sunnuntaisin suljettu. Tarkistathan juhlapyhien ja kesäajan poikkeavat aukioloajat suoraan kahviosta. Puhelinnumero on 03 311 62199.

Kahviosta saa kahvilapalvelujen ohella leivonnaisia ja täytekakkuja tilauksesta, postimerkkejä, suruadresseja, aikakaus- ja iltapäivälehtiä.

Tays Hatanpää

Pirkanmaan Voimian Carotiini-ravintola palvelee niin henkilöstöä, asiakkaita kuin potilaiden läheisiäkin.

Pirkanmaan Kansanterveys ry:n ylläpitämä Cafe Hatanpää sijaitsee Tays Hatanpään ensimmäisessä kerroksessa. Kahvila on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8–18 ja lauantaisin kello 12–16.

Kahviotuotteiden lisäksi Cafe Hatanpäällä on arkisin salaattibuffa ja keittolounas. Kahvilasta saa myös kioskitarvikkeita, kuten kemikaliotuotteita, postimerkkejä ja lahjatavaroita.