Julkaistu 4.9.2019

Pirkanmaan työssäkäyntialueen langaton verkko otetaan käyttöön 5.9.

Langaton verkko helpottaa ammattilaisten työskentelyä sosiaali- ja terveydenhuollon eri toimipisteissä.

Torstaina 5.9.2019 otetaan käyttöön Pirkanmaan työssäkäyntialueen langaton verkko kello 8 alkaen.

TAYS-niminen langaton verkko julkaistaan sosiaali- ja terveyspisteiden tukiasemissa Tampereella ja kehyskunnissa Orivedellä, Ylöjärvellä, Lempäälässä, Nokialla, Hämeenkyrössä, Vesilahdella, Pirkkalassa sekä Kangasalla.

Vastaavasti Seutuverkko-niminen langaton verkko julkaistaan Tays Keskussairaalan tukiasemissa lukuun ottamatta N-rakennusta eli Sydänsairaalaa. 

Verkkoon ilman etäyhteyksiä

Pirkanmaan työssäkäyntialueen langaton verkko mahdollistaa PSHP:n hallinnon sekä sosiaali- ja terveysalan henkilöstön liittymisen sairaanhoitopiirin kannettavalla työasemalla sairaanhoitopiirin langattomaan verkkoon Tampereen ja kehyskuntien sosiaali- ja terveystoimipisteissä, aivan kuten he olisivat työpaikallaan.

Tällöin voit käyttää työasemasovelluksia, kuten sähköpostia ja potilastietojärjestelmiä ilman etäyhteyksiä. Samalla lailla Seutuverkon käyttäjät voivat käyttää kannettavia työasemia Tays Keskussairaalan alueella.

TAYS- langaton verkko tulee näkyviin Tampereen kaupungin hallintotiloissa ja terveydenhoidon pisteissä. Hatanpään sairaalassa ja Hatanpään puistosairaalassa ei julkaista seutuverkkoa PSHP:n tukiasemissa tai Taysin langatonta verkkoa Tampereen kaupungin tukiasemissa. Kummallakin toimijalla on siellä omat langattomat tukiasemansa, joiden kautta heidän laitteensa toimivat.