Julkaistu 25.10.2021

Rekrytoinnissa siirrytään Kuntarekry-palveluun

Taysin avoimet työpaikat ilmoitetaan jatkossa Kuntarekryssä, ja myös työpaikkojen hakeminen tapahtuu marraskuusta lähtien Kuntarekryn kautta. Kuntarekry on valtakunnallinen työnhaku- ja rekrytointipalvelu. 

Tays ottaa käyttöönsä Kuntarekry-rekrytointijärjestelmän marraskuusta alkaen. Kuntarekrystä näet jatkossa Taysin avoimet työpaikat, virat, toimet ja erimittaiset sijaisuudet, ja niihin myös haetaan Kuntarekryn kautta.

Jotta voit hakea työpaikkojamme Kuntarekry-järjestelmässä, sinun tulee rekisteröityä järjestelmään ja luoda oma hakijaprofiili. Mikäli sinulla on jo profiili Kuntarekryssä, voit käyttää samaa profiilia hakiessasi meille töihin.

Marraskuun siirtymävaiheessa kaksi järjestelmää rinnakkain

Marraskuun ajan käytämme kahta rekrytointijärjestelmää rinnakkain.

1.11. lähtien ilmoitamme uudet avoimeksi tulevat työpaikat Kuntarekryssä. Mikäli paikka on tullut avoimeksi ennen 1.11., se näkyy vanhassa rekrytointijärjestelmästämme koko haun ajan, ja paikkaa myös haetaan entiseen malliin sitä kautta.

Avoin hakemus sijaispooliin

Voit jättää Kuntarekry-järjestelmään avoimen hakemuksen keikkatöitä ja sijaisuuksia varten 1.11. alkaen. Käymme sijaisten hakemuksia läpi ja haastattelemme sopivat hakijat ennen sijaispooliin hyväksymistä. Mikäli olet jättänyt hakemuksesi vanhaan rekrytointijärjestelmäämme, olemme sinuun erikseen yhteydessä.

Avoimet työpaikkamme näet jatkossa Kuntarekrystä sekä Taysin avoimet työpaikat -sivulta