Pirkanmaan psykoterapeuttirekisteri 2023

Rekisteriin on koottu Pirkanmaalla toimivat psykoterapeutit, joilla on Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) vahvistama ammattioikeus.

Rekisterissä näkyvät kulloinkin ne terapeutit, jotka ovat arvioineet voivansa ottaa uusia asiakkaita "Tilaa vastaanotolla" -tiedon mukaisesti. Arviot vapautuvista paikoista ovat kuitenkin suuntaa antavia, tilanne kun vaihtelee jopa päivittäin. Terapeutin nimeä klikkaamalla saa esiin lisätietoa ja yhteystiedot terapiasuhteen sopimiseksi.

HUOM! Pirkanmaan psykoterapeuttirekisteri tullaan siirtämään osaksi Pirkanmaan hyvinvointialueen pirha.fi -sivustoa vuoden 2023 aikana, mutta siitä tiedotetaan tällä sivulla erikseen. Siihen saakka rekisteri on käytettävissä tässä osoitteessa  https://www.tays.fi/pmt/terapeuttirekisteri entiseen tapaan.

Pitkää Kela-rahoitteista psykoterapiaa suunniteltaessa hoitava psykiatri määrittelee, millä tavalla koulutettu terapeutti on asiakkaalle sopivin. Sopivaa psykoterapeuttia etsittäessä sähköpostiyhteydenotoissa ei vielä tarvitse ilmoittaa yksityisluonteisia henkilö- ja sairauskertomustietoja, vaan vasta haastattelu-/tutustumiskäynneillä. Psykoterapeutti lupautuessaan ottamaan asiakkaan terapiaan pitää paikkaa hänelle varattuna. Huom! Käydessä useamman psykoterapeutin haastattelukäynnillä, toivotaan ilmoitusta päätöksestä kaikille niille psykoterapeuteille, jotka pitävät paikkaa varattuna, ettei paikkoja varata turhaan vaan vapautetaan seuraaville hakijoille.

Mitä psykoterapia on?

Millaista psykoterapiaa?

Näin hakeudut psykoterapiaan

KUNTOUTUSPSYKOTERAPIAAN? HUOMIOITAVAA

Psykoterapeutit

Roskapostitulvan vuoksi rekisterissä olevat sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@verkkotunnus (ilman ääkkösiä).

Etsi työnohjaajaa -hakukone

Ylläpito, sisältö ja palaute

Suunnittelija Marita Koskinen
Sähköposti: etunimi.sukunimi@pirha.fi
 

PSHP:n tietosuoja