Pirkanmaan psykoterapeuttirekisteri

Rekisteriin on koottu Pirkanmaalla toimivat psykoterapeutit, joilla on Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) vahvistama ammattioikeus.

Rekisterissä näkyvät kulloinkin ne terapeutit, jotka ovat ilmoittaneet voivansa ottaa uusia asiakkaita. Tilanne kuitenkin vaihtelee jatkuvasti. Terapeutin nimeä klikkaamalla saa esiin lisätietoa ja yhteystiedot terapiasuhteen sopimiseksi.

Pitkää Kela-rahoitteista psykoterapiaa suunniteltaessa hoitava psykiatri määrittelee, millä tavalla koulutettu terapeutti on asiakkaalle sopivin. Sopivaa psykoterapeuttia etsittäessä sähköpostiyhteydenotoissa ei vielä tarvitse ilmoittaa yksityisluonteisia henkilö- ja sairauskertomustietoja, vaan vasta haastattelu-/tutustumiskäynneillä. Psykoterapeutti lupautuessaan ottamaan asiakkaan terapiaan pitää paikkaa hänelle varattuna. Huom! Käydessä useamman psykoterapeutin haastattelukäynnillä, toivotaan ilmoitusta päätöksestä kaikille niille psykoterapeuteille, jotka pitävät paikkaa varattuna, ettei paikkoja varata turhaan vaan vapautetaan seuraaville hakijoille.

Mitä psykoterapia on?

Millaista psykoterapiaa?

Miten valitsen psykoterapeutin?

Psykoterapiaan hakeutujan muistilista                               

KUNTOUTUSPSYKOTERAPIAAN? HUOMIOITAVAA

Psykoterapeutit

Roskapostitulvan vuoksi rekisterissä olevat sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@verkkotunnus.

Etsi työnohjaajaa -hakukone

Ylläpito, sisältö ja palaute

Suunnittelija Marita Koskinen
 

PSHP:n tietosuoja