Rekrytointi

Meille töihin

Tarjoamme monipuolisia ja merkityksellisiä tehtäviä Suomen toiseksi suurimmassa sairaalassa. Meillä on runsaasti kiinnostavia työmahdollisuuksia terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaisille, vastavalmistuneille ja opiskelijoille.

Sairaaloissamme Tampereella, Nokialla, Valkeakoskella ja Sastamalassa työskentelee yli 7 000 terveydenhuollon, hallinnon ja huollon ammattilaista. Osa meistä tekee tieteellistä tutkimusta toimintamme ja koko suomalaisen terveydenhuollon kehittämiseksi. Haluatko olla yksi meistä?

Katso kaikki avoimet työpaikat »

Kesäksi töihin - kesäsijaisuudet »

Kesäharjoittelupaikat 17-vuotiaille

Näin rekrytointi etenee

Kaikki avoinna olevat virat ja toimet ovat nähtävillä verkkosivuillamme. Kun kiinnostava tehtävä löytyy, voit olla siitä tarkemmin yhteydessä ilmoituksessa mainittuun henkilöön. Hae avoinna olevaa tehtävää täyttämällä sähköinen hakemus.

Kun hakuaika on päättynyt, kutsumme osan hakijoista työhaastatteluun. Kun sopiva henkilö on valittu, päätöksestä tiedotetaan kaikille haastatelluille hakijoille.

Mikäli sopivaa virkaa tai tointa ei juuri nyt ole tarjolla, voit hakea keikkatyötä ja pitempiaikaista sijaisuutta täyttämällä avoimen hakemuksen. Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti.

Tays työpaikkana

Meitä on yhteensä yli 7000 ja työskentelemme Tampereen yliopistollisen sairaalan eri toimipisteissä Tays Keskussairaalassa, Tays Hatanpään, Tays Valkeakosken, Tays Sastamalan ja Tays Pitkäniemen sairaaloissa. Valtaosa toiminnastamme tapahtuu Tays Keskussairaalassa Tampereella. 

Olemme terveyspalvelujen uudistaja, jossa sinulla on myös hyvät mahdollisuudet kehittää paitsi omaa osaamistasi myös laajemmin toimintaa tai tehdä tieteellistä tutkimusta. Hyvin tehty työ, aktiivisuus ja uusiutuminen kannattaa - se myös palkitaan.

Haluamme, että jokainen viihtyy työssään ja kokee sen mielekkääksi, siksi panostamme muun muassa työhyvinvointiin, täydennyskoulutukseen ja ergonomiseen työvuorosuunnitteluun. Lue lisää palkkauksesta ja eduistamme.

Rekrytoinnin yhteystiedot

Sähköpostiosoite: Rekry@pshp.fi

Tays Keskussairaala, Tays Hatanpää, Tays Sastamala ja Tays Valkeakoski
Rekrytointisihteeri Heli Kainisto
Rekrytointikoordinaattori Meri Sääksmäki

Psykiatria / Pitkäniemen sairaala, hoitohenkilöstön rekrytointi
Rekrytoinnin sairaanhoitajat 044 472 8817
Osastonhoitaja Soile Koivuporras

Psykiatria / Pitkäniemen sairaala, lääkärihenkilöstön rekrytointi
Sairaanhoitaja Johanna Karhukorpi 

Kehitysvammahuolto, hoitohenkilöstön rekrytointi
Osastonhoitaja Anne-Mari Saloniemi
Sähköposti: TA6Rekrytointi@pshp.fi

Tays Hatanpään sairaala, hoitohenkilöstön rekrytointi
Osastonhoitaja Aino Hynynen
Sähköposti: Hasarekry@pshp.fi

Vastuuhenkilö

Rekrytointipäällikkö Tuire Suhonen