Julkaistu 7.3.2022

Nuorille tarjolla kesäharjoittelupaikkoja Taysissa

Tays ottaa ensi kesänä nuoria kuukauden harjoitteluun eri toimipisteisiin. Nuorille suunnattujen kesäharjoittelupaikkojen hakuaika on 7.3.-21.3.2022.

Tays tarjoaa 17 vuotta täyttäneille nuorille kesäharjoittelupaikkoja. Harjoittelijat toimivat terveydenhuollon avustavissa tehtävissä kuukauden kesä- tai heinäkuussa.

Tehtävät ovat hoitoa avustavia tehtäviä, kuten esimerkiksi siivousta, ruoanjakelua ja varastojen täydennystä tai vaikkapa tavaralähetysten purkua. Harjoittelu on palkallinen.

Harjoittelijoita otetaan sairaalan eri toimipisteisiin. Kesäharjoittelijat eivät osallistu ammattitutkintoa edellyttäviin tehtäviin eivätkä käsittele potilastietoja. Kesäharjoittelijat eivät työskentele koronapotilaita hoitavilla osastoilla.

Hakijaksi sopii henkilö, joka on täyttänyt 17 vuotta hakuajan päättyessä, ei ole aloittanut vielä ammattiopintoja eikä ole ollut aiemmin kesäharjoittelussa Taysissa. Hakijoilta edellytetään 17 vuoden iän lisäksi peruskoulun päättötodistusta.

Hakuaika nuorten kesäharjoitteluun on 7.3.-21.3.2022.

Täytä kesäharjoitteluhakemus

Tays on järjestänyt kesäharjoitteluja jo vuodesta 2007 alkaen. Harjoittelu antaa mahdollisuuden tutustua terveydenhuollon tehtäviin ja voi rohkaista ja innostaa hakeutumaan alan opintoihin.