Ensimmäiset työpäivät

Ensimmäiset työpäivät uudessa työpaikassa ovat ikimuistoisia. Tutustut lukuisiin uusiin ihmisiin ja asioihin sekä perehdyt työtehtäviisi. Jotta pääset sujuvasti alkuun työssäsi, olemme koonneet tälle sivulle muutamia keskeisiä asioita. Tarkempaa tietoa saat esimieheltäsi ja sairaanhoitopiirin henkilöstön käytössä olevasta sisäisestä verkkopalvelusta intranetistä.

Kun sinut on valittu uuteen tehtävääsi, sovi esimiehesi kanssa mihin ja milloin saavut ensimmäisenä työpäivänäsi. Saat allekirjoitettavaksesi työsopimuksen, viranhaltioille annetaan virkamääräys. Varaudu tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi.

Saat täytettäväksesi henkilötietoilmoituksen, jossa kysytään yhteystietojasi ja pankkitilisi numeroa. Jatkossa voit itse tehdä tarvittavat muutokset sähköisessä henkilöstön käytössä olevassa sisäisessä verkkopalvelussa.

Toimita työnantajalle hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastasi (T-lomake).  Tämä on ehtona työsopimuksen tai virkamääräyksen vahvistamiselle. Työhöntulotarkastuksen tekee työterveyshuolto ja se tehdään yleensä työsuhteen alkamisen jälkeen.

Tervetuloa meille töihin!