Harjoittelupaikat

Opiskelijat

Terveydenhuollon opiskelijoiden harjoittelu toteutetaan yhteistyössä ammattikorkeakoulujen, yliopistojen ja ammatillisten oppilaitosten kanssa. Tays tarjoaa monia kiinnostavia harjoittelumahdollisuuksia erikoissairaanhoidon opetussairaaloissaan Tampereella, Nokialla, Sastamalassa ja Valkeakoskella.

Lisätietoa terveysalan ohjattuun harjoitteluun ja sen koordinaattoreihin löydät osaamisen kehittämisyksikön sivuilta.

Terveystieteiden maisterin opintoihin liittyviä harjoittelupaikkoja voi tiedustella osoitteesta susanna.teuho@pshp.fi

Muiden alojen ammattikorkeakoulu- ja yliopistoharjoittelupaikkoja voit tiedustella tapauskohtaisesti sähköpostilla osoitteesta rekry@pshp.fi.

Tutustu lääketieteen opiskelijoiden amanuenssipaikkoihin ja harjoitteluohjelmaan erikoisaloittain.

Katso lisätiedot ja hakuohjeet lääketieteen lisensiaatin harjoittelusta Tampereen yliopiston sivuilta.

Taysin erikoistumispaikat löydät täältä.

Tays järjestää oppisopimuskoulutuksia pääsääntöisesti organisaation sisällä tapauskohtaisesti perustellusti, mikäli ilmenee tarve toiminnan kehittämiseen, turvaamiseen tai henkilöstön uudelleen koulutukseen. Tiedustelut näitä koskien voi osoittaa rekrytointipalveluihin rekry@pshp.fi -sähköpostiosoitteeseen.


Työelämään tutustumisjakso (TET) ja muu harjoittelu

Taysissa on rajoitetusti tarjolla työelämään tutustumisjakson (TET) paikkoja perusopetuksessa opiskeleville. TET-paikat sijoittuvat hallinnon avustaviin tehtäviin. TET-harjoittelupaikkoja voi tiedustella keskitetysti rekrytointipalveluista sähköpostilla osoitteesta rekry@pshp.fi.

Ohjatun harjoittelun lisäksi Tays ohjaa vuosittain useita ammattikorkeakoulujen sosiaali- ja terveysalan sekä yliopistojen lääketieteen ja terveystieteen opiskelijoiden opinnäytetöitä. Katso lisätiedot.