Julkaistu 14.1.2019

Kesäsijaisuudet ovat nyt haettavissa

Tays tarjoaa jälleen ensi kesänä terveydenhuollon sijaisuuksia kaikissa Taysin sairaaloissa toukokuun alusta syyskuun loppuun.

Erityisesti Tays etsii opintonsa päättäneitä sairaanhoitajia. Lisäksi sijaisuuksia on tarjolla röntgen- ja lähihoitajille, kätilöille, sairaala- ja välinehuoltajille, lääkintävahtimestareille, osastonsihteereille ja sosiaalityöntekijälle. Osaan sijaisuuksia voivat hakea myös terveydenhuollon opiskelijat. Hakuaika on 14.1.–15.3.2019. Lue lisää

Kesäharjoittelupaikat hakuun maaliskuussa

Maaliskuussa tulee haettavaksi myös nuorten kesäharjoittelijoiden paikat. Yli 17-vuotiaille nuorille suunnatut harjoittelupaikat arvotaan. Hakuaika on 1.–15.3.2019 ja paikkoja voi hakea Taysin verkkosivuilla.

Kesäharjoittelupaikkoja on tarjolla 44 nuorelle. He pääsevät hoitohenkilöstöä avustaviin harjoittelutehtäviin. Nuoret eivät osallistu ammattitutkintoa edellyttäviin tehtäviin eivätkä käsittele potilastietoja. Harjoitteluohjelman teema on ”Tutustu työelämään terveydenhuollossa”. Kuukauden mittaiset harjoittelujaksot ajoittuvat kesä- ja heinäkuulle, harjoittelusta maksetaan 900 euron palkka.

Taysin kesäharjoitteluohjelma järjestetään ensi kesänä 13. kertaa.