Palkkaus ja edut

Hyvin tehty työ, aktiivisuus ja uusiutuminen kannattaa ja se myös palkitaan. Työtehtävien vaativuus, henkilökohtaiset työtulokset, osaaminen ja työkokemus vaikuttavat kaikki kokonaispalkkaasi. Lisäksi tarjoamme joukon etuja, jotka ovat kaikkien työntekijöidemme hyödynnettävissä.

Palkkaa voidaan tarkistaa, kun esimerkiksi työtehtävät ja niiden vaativuus muuttuvat olennaisesti. Uusien työntekijöiden valintamenettely, etuudet ja lomakäytännöt ovat yhtenäiset kaikissa yksiköissämme.

Palkkauksessa sovelletaan kulloinkin voimassa olevia kunta-alan virka- ja työehtosopimuksia sekä sairaanhoitopiirin omia ohjeita.

Edut

Hyvä perehdytys on kaikkien etu

Haluamme, että uusi työntekijä pääsee mahdollisimman sujuvasti työhönsä käsiksi, siksi olemme luoneet kattavan perehdytysohjelman. Sen avulla työtehtävät, toimintatavat ja työyhteisö tulevat nopeasti tutuiksi.

Apua asunnon hankintaan

Mikäli tarvitset asuntoa lyhyeksi tai pitemmäksi aikaa, voit ottaa yhteyttä asuntojamme välittäviin yhtiöihin, autamme mielellämme. Meillä on hyväkuntoisia vuokra-asuntoja Tampereella ja Nokialla.

Joustavuutta työaikoihin

Tuemme vuorotyötä tekevien terveyttä, toimintakykyä ja hyvinvointia ergonomisella työvuorosuunnittelulla. Jaksaminen ja vireystila paranevat ja unihäiriöt vähenevät kun esimerkiksi vuorotyön tekeminen on hallittua.

Osaamistaan kannattaa kehittää

Arvostamme osaamista. Vahvistamme työntekijöidemme osaamista järjestämällä laadukasta ja monipuolista täydennyskoulutusta. Jokaisella työntekijällä on oikeus osallistua koulutuksiin 3 -10 päivää vuodessa ammattiryhmästä riippuen. Vuosittain esimiehen kanssa käydään kehityskeskustelu, jossa arvioidaan mennyttä ja suunnitellaan tulevaa tavoitteellisesti ja luottamuksellisesti.

Huolehdimme jokaisen hyvinvoinnista

Hyvinvoiva henkilöstö on meille tärkeä. Tarjoamme kattavat työterveyspalvelut, jotka sisältävät ennaltaehkäisevän terveydenhuollon ja yleislääkäripalvelut. Tuemme työssä viihtymistä monin eri tavoin mm. osoittamalla yksiköille työhyvinvointiin erillisen vuosittaisen määrärahan. Lisäksi meillä toimii useita vapaa-ajan harrastusjaoksia kulttuurista golfiin ja kuntosalista retkeilyyn

Tutustu harrastus- ja vapaa-ajan toimintaamme.

Sairaalle lapselle hoitaja kotiin

Tuemme perheitä lapsen sairastuttua. Tilapäisen hoitovapaan lisäksi tarjoamme mahdollisuuden saada ammattitaitoinen hoitaja sairaalle lapselle kotiin.

Lue lisää sairaan lapsen hoitojärjestelyistä.

Ateria auttaa jaksamaan

Monipuolinen ruokavalio on yksi hyvinvoinnin kulmakivistä. Henkilöstöravintoloissamme on päivittäin tarjolla maittavia ja edullisia lounasvaihtoehtoja, joista jokainen voi valita mieleisensä.

Vuosilomaa jopa 38 päivää

Kunnon loma auttaa jaksamaan. Kokemus kerryttää vuosittaista lomapäivien määrää, sillä 15 vuoden työkokemuksesta kertyy 38 lomapäivää vuodessa.