Monia työmahdollisuuksia

Oletko lääkäri, hoitaja, opiskelija, kesäsijaisuutta tai siviilipalveluspaikkaa etsivä tai vasta alaasi miettimässä oleva nuori? Meillä on tarjolla lukuisia työmahdollisuuksia ympäri vuoden. Mikäli etsimääsi paikkaa ei ole juuri nyt tarjolla, täytä avoin hakemus.

Lääkäreille

Jo erikoisalansa ammattilainen?

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on terveyspalveluiden järjestämisen uudistaja. Tarjoamme haastavia ja merkityksellisiä tehtäviä sinulle, joka haluat keskittyä potilastyöhön tai sinulle, jota kiinnostavat erilaiset kehittämistehtävät tai tieteellinen työ.

Meillä on myös hyvät mahdollisuudet kehittää paitsi omaa osaamistasi myös erikoisalaasi. Tähän erinomaisen tilaisuuden tarjoaa mm. Taysin uudistamisohjelma, joka merkitsee lähes koko sairaalan toimintamallien ja tilojen uudistumista vuoteen 2020 mennessä. Haluatko sinä olla mukana suunnittelemassa tulevaisuuden sairaalaa?

Osa avoinna olevista erikoislääkärien paikoista ilmoitetaan verkkosivuillamme. Voit tiedustella mahdollisuuksista myös suoraan vastuualuejohtajiltamme.

Erikoistumispaikkaa valitsemassa?

Mikäli haet erikoistumismahdollisuuksia, meillä on tarjolla lukuisia kiinnostavia vaihtoehtoja. Panostamme erikoistuvien lääkärien koulutukseen. Vanhempien kollegoiden tuki auttaa päivittäisessä työssä. Tarjoamme myös runsaasti päivystysmahdollisuuksia.

Osa avoinna olevista erikoistuvien lääkärien tehtävistä ilmoitetaan verkkosivuillamme. Voit tiedustella mahdollisuuksista myös suoraan vastuualuejohtajiltamme

Saat tietoa erikoislääkärin tutkinnosta ja erikoisaloista Tampereen yliopistosta josta löydät myös erikoisalojen vastuuhenkilöiden yhteystiedot.

Opiskelijoille

Opetus ja tutkimus ovat kiinteä osa sairaaloidemme arkea. Siksi meille on helppo tulla harjoittelujaksolle tai tekemään opinnäytetyötä yhteisesti mielenkiintoisesta ja hyödyllisestä aiheesta. Meillä on myös tarjolla mielenkiintoisia mahdollisuuksia eripituisiin sijaisuuksiin opintojen ohella.

Harjoittelun myötä pääset tutustumaan sairaalan elämään ja näkemään millaisia mahdollisuuksia sairaalamme sinulle tarjoaa. Opinnäytetyön tekeminen avaa sinulle mahdollisuuden osallistua ja tuoda oman panoksesi sairaalamme projekteihin ja erilaisiin kehittämishankkeisiin.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään meillä, keskustele harjoittelujaksosi aikana yksikön lähiesimiehen kanssa tulevista työmahdollisuuksista ja täytä sairaanhoitopiirin verkkosivuilla oleva avoin hakemus.

Kesäsijaisille

Tarvitsemme kesäisin useita satoja sijaisia terveydenhuollon ammattilaisten vuosilomien ajaksi. Kesäsijaisuuksien hakuaika on keväisin.

Kesäsijaisten palkkauksessa sovelletaan kulloinkin voimassa olevia kunta-alan virka- ja työehtosopimuksia sekä sairaanhoitopiirin omia ohjeita.

Nuorille kesäharjoittelijoille

Nuorilla 17 vuotta täyttäneillä on mahdollisuus työskennellä kesäisin kuukauden ajan Pirkanmaan sairaanhoitopiirin sairaaloissa. Kyseessä on nuorten kesäharjoitteluohjelma, jonka tarkoituksena on tehdä tunnetuksi terveydenhuollon tehtäviä ja innostaa nuoria hakeutumaan alan opintoihin. Harjoittelijat toimivat avustavissa tehtävissä kuukauden ajan ja saavat työstään palkkaa.

Hakijoilta edellytetään 17 vuoden iän lisäksi peruskoulun päättötodistusta. Valinnassa arvostetaan myös hyvää käytöstä, vuorovaikutustaitoja ja peruskoulun päättötodistuksen keskiarvoa. Paikkojen määrä vaihtelee vuosittain. Hakuaika on keväällä, seuraa ilmoittelua nettisivuillamme.

Siviilipalvelusta suorittaville

Meillä on mahdollista suorittaa siviilipalvelukseen kuuluva noin 11 kuukauden mittainen työpalvelu. Siviilipalvelusta suorittavat henkilöt työskentelevät pääasiassa vuodeosastoilla ja poliklinikoilla erilaisissa avustavissa tehtävissä. Lääkäri tai sairaanhoitaja voi toimia koulutustaan vastaavissa tehtävissä. Työn voi aloittaa siviilipalvelukseen kuuluvan neliviikkoisen koulutusjakson jälkeen.

Sairaaloissamme on jatkuvasti tarvetta oma-aloitteisille ja ahkerille siviilipalvelusmiehille.  Ilmoittelemme vapaista paikoista siviilipalveluskeskuksen verkkosivuilla, mutta paikkoja kannattaa tiedustella myös suoraan sairaaloista.

Yhteystiedot

Tays Keskussairaala ja Tays kehitysvammahuolto
Yhteyshenkilö Tarja Kivelä, puhelin 03 311 64237

Pitkäniemen sairaala
Yhteyshenkilö Mika Kettunen, puhelin 03 311 63790

Maahanmuuttajille

Monikulttuurisuus on työyhteisölle rikkaus. Sairaanhoitopiirissä työskentelee vuosittain lukuisia eri kulttuureista tulevia ammattilaisia eri tehtävissä. Työtehtävien sujuminen edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka voidaan tarvittaessa arvioida erillisellä tasotestillä. Järjestämme säännöllisesti kielikoulutusta henkilökunnallemme.