Pirkanmaan Voimia

Ruokapalvelut

Tays Keskussairaalan, Pitkäniemen ja Hatanpään sairaaloiden henkilöstö- ja potilasruokailut tuottaa Pirkanmaan Voimia Oy.

Pirkanmaan Voimia on Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama yhtiö, joka tarjoaa vuosittain 12 miljoonaa ateriaa muun muassa päiväkodeissa, kouluissa, sairaaloissa ja ikäihmisten asumispalveluissa.

Potilasruokailu

Sairaaloiden osastoilla hoidossa oleville potilaille tarjotaan päivittäin aamuateria, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala. Ateriat toimitetaan osastoille tarjottimille annosteltuina. Katso sairaaloiden viikon ruokalistat.

Sairaalassa tarjottavat ateriat ovat terveyttä edistäviä: pehmeän rasvan saanti on suositusten mukaista ja suolaa käytetään kohtuullisesti. Perusruokavalio sopii useimmille potilaille sellaisenaan. Se on laktoositon, kuten myös kaikki erityisruokavaliot.

Ruokailuun liittyvät toiveet kysytään potilailta heidän saapuessaan osastolle.

Lounasruokailu

Sairaaloiden henkilökunnalla, vierailla ja potilaiden läheisillä on mahdollisuus ruokailla lounasaikaan Keskussairaalan ja Pitkäniemen ruokasaleissa sekä Tays Hatanpään Carotiini-ravintolassa.

Yhteyshenkilöt

Ruokapalveluiden yhteyshenkilöt näet Pirkanmaan Voimian verkkosivuilta.