Julkaistu 18.10.2022

Hyvinvointialueen henkilöstötilaisuuden tallenne katsottavissa – tilaisuudet jatkuvat teemoittain

Pirkanmaan hyvinvointialue järjesti henkilöstötilaisuuden koko siirtyvälle henkilöstölle 13.10. Tilaisuutta voi katsoa tallenteena. Seuraava henkilöstötilaisuus on torstaina 27.10.

13.10. pidetyssä henkilöstötilaisuudessa oli paikalla hyvinvointialueen johtajia, jotka kertoivat valmistelun etenemisestä loppuvuoden aikana ja vastasivat henkilöstön esittämiin kysymyksiin. Tilaisuudessa esitettyjä kysymyksiä päivitetään hyvinvointialueen verkkosivuille.

Tilaisuuden tallenne on katsottavissa verkossa 14 vuorokauden ajan.

Henkilöstötilaisuudet jatkuvat loppuvuoden aikana teemoittain

Hyvinvointialueen seuraava henkilöstötilaisuus järjestetään torstaina 27.10. klo 14. Tilaisuudessa ovat aiheena sosiaali- ja terveyspalvelut, henkilöstöasiat sekä tietohallinnon asiat. Torstain 27.10. tilaisuuteen voi lähettää kysymyksiä etukäteen verkkolomakkeella.

Tilaisuuteen pääsee mukaan tästä linkistä.

Marraskuun tilaisuus järjestetään torstaina 10.11. klo 14. Tässä tilaisuudessa aiheena ovat sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelulinjat: avopalvelut, ikäihmisten ja vammaisten palvelut, sairaalapalvelut sekä lasten, nuorten ja perheiden palvelut.

Tilaisuuteen pääsee mukaan tästä linkistä.

Joulukuun tilaisuus järjestetään torstaina 8.12. klo 14. Tässä tilaisuudessa aiheena ovat vuodenvaihteen ajankohtaiset asiat siirtyvälle henkilöstölle.

Tilaisuuteen pääsee mukaan tästä linkistä.