Julkaistu 16.9.2022

Yhdessä kohti hyvinvointialuetta: lähetä terveiset omasta työyhteisöstäsi 

On aika selvittää, keitä ovat hyvinvoinnin tekijät Pirkanmaalla. Hyvinvointialue käynnistää Yhdessä kohti hyvinvointialuetta -kampanjan, jossa esitellään hyvinvointialueelle siirtyviä työntekijöitä loppuvuoden ajan hyvinvointialueen viestintäkanavissa. 

Ota kuva itsestäsi ja työparistasi, tiimistäsi tai yksiköstäsi ja lähetä se lyhyen saatetekstin kanssa Pirkanmaan hyvinvointialueen viestintään osoitteeseen viestinta@pirha.fi. Kirjoita viestin otsikoksi ”Yhdessä kohti hyvinvointialuetta”. Kerro saatetekstissä, mistä työporukasta on kyse ja mitä terveisiä haluat lähettää tuleville työkavereille. Muistathan varmistaa kuvassa esiintyviltä henkilöiltä luvan kuvan julkaisuun. Hyvinvointialueen viestinnällä on oikeus tarvittaessa muokata kuvia ja tekstejä some-kanaviin sopiviksi sekä valita some-kanavissa julkaistavat kuvat. Kuvia ei tallenneta mihinkään julkaisun jälkeen, eikä kuvia käytetä muissa käyttötarkoituksissa. 

Kuvia julkaistaan koko loppuvuoden ajan hyvinvointialueen some-kanavissa, ja kuvia voit lähettää 4.12. asti. Ota samalla seurantaan hyvinvointialueen some-kanavat Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa

Nyt on mahdollisuus tuoda esiin omaa työtä ja työyhteisöä – mennään yhdessä kohti hyvinvointialuetta!