Julkaistu 27.3.2017

Projektisuunnitelma Taysin ja Hatanpään yhdistämisestä valmis

Taysin ja Tampereen kaupungin Hatanpään sairaalan yhdistämistä valmistellaan kuluvan vuoden aikana. Taysiin on tarkoitus 1.1.2018 yhdistää Tampereen kaupungin sairaala- ja kuntoutuspalvelut tukipalveluineen. Taysiin ei kuitenkaan yhdistetä Oriveden terveyskeskusvuodeosastopalveluja, Hatanpään puistosairaalan psykogeriatrian palveluja eikä Rauhaniemen sairaalan kuntoutuspalveluja. Lopullinen yhdistymispäätös on tarkoitus tehdä syksyllä.

Kuluvan vuoden aikana valmistellaan yhdistymisen vaatimat toiminnalliset ja hallinnolliset toimenpiteet, kuten henkilöstöä, tiloja ja taloutta, ICT:tä, palvelutoimintaa, hallintoa ja johtamista sekä projektin viestintää koskevat asiat.

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallitus hyväksyi 27.3. projektisuunnitelman ja nimitti projektin johtajaksi projektiylilääkäri Hannu Päivän. Projektin ohjausryhmään se nimitti Pirkanmaan sairaanhoitopiiristä johtaja Rauno Ihalaisen, johtajaylilääkäri Kari-Matti Hiltusen ja henkilöstön edustajana pääluottamusmies Matti Anttosen sekä hallituksen edustajana Pekka Järvisen.