Fimlab Laboratoriot

Tuotamme laboratoriopalveluita Pirkanmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja  Keski-Suomen noin miljoonalle asukkaalle. Toimimme sekä sairaaloissa että terveyskeskuksissa. Kattava toimipisteverkkomme luo mahdollisuuden joustavaan ja nopeaan asiointiin laboratorioissamme asuinpaikasta riippumatta.

Fimlabilla on ympäri vuorokauden toimivat analytiikkalaboratoriot Tampereella yliopistollisen sairaalan yhteydessä sekä Hämeenlinnassa ja Jyväskylässä keskussairaaloiden yhteydessä. Pienempiä analytiikkalaboratorioita on muun muassa Valkeakoskella, Vammalassa ja Jämsässä.

Nykyaikaisen laboratoriotekniikan ansiosta valtaosa tuloksista valmistuu jo samana päivänä. Osa tutkimustuloksista voidaan välittää tekstiviesteinä heti niiden valmistuttua.

Fimlabin näytteenottolaboratoriot toimivat ensisijaisesti ajanvarauksella. Useassa toimipisteessä voi asioida myös ilman ajanvarausta. Toimipisteissämme voi asioida myös yksityislääkärin lähetteellä.

Oman terveyden seurantaan tarkoitettujen tavallisten laboratoriotutkimusten teettäminen on mahdollista ilman lääkärin lähetettä. Tarkemmat tiedot Fimlabin sivuilla: OmaLabra.

Henkilöasiakkaita palvelee Fimlabin asiakasneuvonta, 03 311 74445, arkisin kello 8–16. Asiakasneuvonta opastaa asiakkaita laboratoriopalveluita koskevissa kysymyksissä. Numerosta ei voi tehdä ajanvarauksia eikä tiedustella tutkimustuloksia.

Terveydenhuollon ammattilaisten puhelinpalvelu, 03 311 77800, on käytettävissä arkisin kello 7–16.00.

Fimlab on Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Keski-Suomen sairaanhoitopiirien ja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän omistama osakeyhtiö.

Vastuuhenkilöt

Toimitusjohtaja Ari Miettinen  
Palvelujohtaja Anu Mustila
Liiketoiminnan kehitysjohtaja Esa Kärkäs
Henkilöstöjohtaja Sari Intala