Hatanpään röntgen, Hatanpään kantasairaalan kuvantaminen

Hatanpään kuvantaminen

Teemme Hatanpään kantasairaalan kuvantamisosastolla röntgen-, ultraääni- sekä tietokone- ja magneettitutkimuksia. Tutkimuksiin tullaan lääkärin lähetteellä, ja päivystystutkimuksia lukuun ottamatta aika yleensä myös varataan lääkärin vastaanoton yhteydessä.


Kuvantamisosasto on avoinna

  • maanantaista torstaihin avoinna kello 7.45-15.45
  • perjantaisin avoinna kello 8.45–14.45
  • lauantaisin ja sunnuntaisin suljettu

Yhteydenotot

Ajanvarauksen siirron tai peruutuksen voit ilmoittaa sihteerille takaisinsoittonumeroon 03 311 64300. Voit jättää soittopyynnön milloin tahansa, automaatti kertoo takaisinsoittoajan.

Tekstiviestinumero 045 7396 5654, kirjoita yhteen viestiin nimesi, syntymäpäiväsi ja asiasi lyhyesti (esimerkiksi Matti Meikäläinen 1.7.1971. Ajanvarauksen vaihto). Otamme sinuun yhteyttä seuraavana arkipäivänä.

Tutkimuskäynti

Uudessa sisääntuloaulassa on poliklinikoiden omailmoittautumispiste, joka ei koske kuvantamista. Kuvantamisen ilmoittautumispiste on kuvantamisen tuloaulan puolivälissä, mistä potilas ohjataan oikeaan odotusaulaan. Hoitaja kutsuu aulasta. Saattaja voi tarvittaessa tulla mukaan kuvaushuoneeseen.

Kuvat ja lausunnon toimitamme lähettäneelle tai hoidosta vastaavalle lääkärille, joka kertoo tuloksista ja hoitosuunnitelmasta edelleen potilaalle.

Tilat ja toiminta

Pysäköintipaikkoja on rajoitettu määrä, joten tutkimukseen kannattaa saapua ajoissa ja tutustua etukäteen alueen karttaan.

Teemme luuston, keuhkojen ja vatsan alueen röntgentutkimuksia, ultraäänitutkimuksia sekä tietokone- ja magneettitutkimuksia yhdeksässä tutkimushuoneessa.

Vastuuhenkilöt

Ylilääkäri Hannuksela Nina
Osastonhoitaja Tiilikainen Taina