Rintsikka

Hatanpään rintaklinikka

Teemme Hatanpään rintaklinikalla eli Rintsikassa mammografiatutkimuksia sekä lääkärin lähetteellä että ikäkausitarkastuksina kutsun saaneille 50–68-vuotiaille tamperelaisille ja orivesiläisille naisille.

Ajankohtaista seulonnoista

Koronavirustilanteen vuoksi tauolla olleet mammografiaseulonnat Tays Hatanpään rintaklinikassa ovat taas käynnissä. Perutut seulontatutkimukset pyritään toteuttamaan syksyn - alkuvuoden 2021 aikana, mikäli pandemiatilanne sen sallii.

Lähetämme kutsukirjeet tutkimuksiin postitse. Ajanvarauksen voi tarvittaessa vaihtaa sähköisessä palvelussa.


Aika varataan yleensä lääkärin vastaanoton yhteydessä ja ikäkausitarkastuksiin henkilökohtaisella kutsulla. Ikäkausitarkastuksen eli mammografiaseulonnan ajanvarauksen voi tarvittaessa vaihtaa sähköisessä palvelussa. Käyttäjätunnus ajanvaihtopalveluun löytyy sinulle lähetetystä kutsukirjeestä, ja salasana on oma henkilötunnus. Jos sinulla on turvakielto, ei osoitetietojasi voida luovuttaa meille etkä saa kutsua tutkimuksiin. Tutkimusajan varaamiseksi ota yhteyttä ajanvaraukseen.

Rintaklinikka on avoinna

  • maanantaista torstaihin kello 7.45-15.45
  • perjantaisin kello 9.00-15.00
  • lauantaisin kello 8.00–15.15

Käytössämme on kolme kuvaushuonetta ja kaksi ultraäänihuonetta.

Ilmoittautumispiste on tuloaulassa, mistä hoitaja kutsuu kuvaushuoneeseen. Tarvittaessa saattaja voi tulla mukaan kuvaushuoneeseen.

Seulonnan ajanvaraus

Ajanvarauksen voi tarvittaessa vaihtaa sähköisessä palvelussa.

Varatun ajan muutos »

Vastuuhenkilöt

Ylilääkäri Långsjö Teemu
Osastonhoitaja Tiilikainen Taina