Neurologian poliklinikka

Vastaamme aikuisten neurologisesta avohoidosta ja annamme konsultaatiota perusterveydenhuoltoon. Neurologian alaan kuuluu hermoston eli aivojen, selkäytimen, ääreishermojen sekä lihasten sairauksien selvittely ja hoito.

Neurologian poliklinikalle tullaan lähetteellä, jonka potilas saa terveysasemalta, yksityiseltä lääkäriasemalta, työterveydestä tai muun sairaalan tai laitoksen lääkäriltä. Kaikki lähetteet ohjataan Tays Keskussairaalaan. Lähetteen perusteella neurologi arvioi vastaanoton kiireellisyyden. Aika lähetteen saapumisesta ensikäyntiin neurologian vastaanotolla vaihtelee viikoista kuukausiin potilaan oireiden ja poliklinikan jonotilanteen mukaan.

Varatusta vastaanottoajasta ilmoitetaan potilaalle kirjeitse tai puhelimitse. Kontrolliin kutsutaan vain neurologin tekemän hoitosuunnitelman mukaan. Jos konsultaation jälkeen asiakas siirretään jatkoseurantaan hoitavalle lääkärille, uusi käynti voidaan varata vain uudella lähetteellä. Potilaan hoitava lääkäri vastaa reseptien uusinnasta neurologin vastaanottojen välillä.

Vastaanotot ovat auki arkisin kello 8-15.

Yhteystiedot

Puhelinnumero 03 311 58400 on takaisinsoittonumero. Voit jättää viestin koska tahansa. Takaisinsoittoaika kerrotaan sinulle kun jätät pyynnön.

Vastuuhenkilöt

Apulaisylilääkäri Mika Koskinen
Osastonhoitaja Saara Kotakorpi