Vatsakeskus

Tutkimme ja hoidamme polikliinisesti erilaisia maksan ja mahasuolikanavan oireita ja -sairauksia ja teemme tähystystutkimuksia.

Ajanvarauksemme on ruuhkautunut. Emme pysty antamaan suunniteltuja vastaanottoaikoja tavoiteajoissa. Annamme vastaanottoaikoja sitä mukaan, kuin se on mahdollista. Jo annetut ajat pidetään voimassa toistaiseksi. Voitte tarkistaa aikanne OmaTaysista.

Vatsakeskus on ajanvarauspoliklinikka, jonne kutsutaan lähetteen perusteella hoidon vaatiman kiireellisyyden mukaan. Lähetteen saa omalta terveysasemalta, yksityiseltä lääkäriasemalta, työterveydestä tai muun sairaalan tai laitoksen lääkäriltä.

Teemme poliklinikalla muun muassa ruuansulatuskanavan tähystystutkimuksia ja hoitoja. Tavallisimmat tutkimukset ovat mahalaukun ja paksunsuolen tähystykset.

Lisäksi hoidamme poliklinikan vastaanotoilla maksan ja mahasuolikanavan sairauksia, kuten tulehduksellisia suolistosairauksia.

Hoidamme myös suolistosyöpää sairastaneiden potilaiden jatkoseurannat ja peräsuolen toimintaan liittyviä ongelmia.

Vastaanotot ovat auki arkisin kello 8–15.

Yhteystiedot

Suolistosyöpähoitaja
Puhelin 03 311 58220

IBD-hoitaja
Puhelin 03 311 58230

Inkontinenssihoitaja
Puhelin 03 311 58570

PEG-hoitaja
Puhelin 03 311 58210

Maksahoitaja
Puhelin 03 311 58580

Avannehoitaja (vastuualueina tamperelaiset ja orivesiläiset)
Puhelin 03 311 58250
Vastaanotto ajanvarauksella tiistaisin ja torstaisin: Leiko 24, huone 7

Puhelinnumerot ovat takaisinsoittonumeroita. Voit jättää viestin koska tahansa. Takaisinsoittoaika kerrotaan sinulle kun jätät pyynnön.

Vastuuhenkilöt

Osastonylilääkäri Maarit Salo
Osastonhoitaja Eija Hokajärvi