Ihotautien toimenpideyksikkö

Hoidamme ihotautien toimenpideyksikössä potilaita, joilla on erilaisia ihokasvaimia, pääasiassa ihosyöpiä tai ihosyövän esiasteita.

Yhteydenotot

Takaisinsoittonumero 03 311 67549, voit jättää soittopyynnön koska tahansa, automaatti kertoo takaisinsoittoajan.

Tekstiviestinumero 045 739 65954, kirjoita yhteen viestiin nimesi, syntymäpäiväsi ja asiasi lyhyesti (esim. Matti Meikäläinen 1.7.1971. Ajanvarauksen vaihto.) Otamme sinuun yhteyttä seuraavana arkipäivänä.

Poliklinikkamme on arkisin kello 8 – 15 toimiva ajanvarauspoliklinikka.

Kutsu poliklinikalle

Sinut kutsutaan kirjeitse tai puhelimitse poliklinikalle. Kutsukirjeessä on vastaanottoaika ja tiedot mahdollisesti etukäteen tehtävistä tutkimuksista. Ota vastaanotolle mukaan aikaisemmin sairauteesi kirjoitetut lääkereseptit sekä muut sairauteen liittyvät asiakirjat.

Itseilmoittautuminen

Ihotautien toimenpideyksikössä on ilmoittautumisautomaatti 0. kerroksessa. Ilmoittaudu näyttämällä kelakortin, ajokortin tai kutsukirjeen viivakoodia automaattiin. Automaatti tulostaa käyntinumeron ja odotustilan numeron.

Seuraa odotustilassa olevaa infotaulua. Infotauluun tulee näkyviin vastaanottohuoneen numero ja käyntinumerosi, jolla sinut kutsutaan vastaanotolle.

Jos olet ilmoittautunut pääaulan automaatilla, ilmoittaudu uudestaan H-rakennuksen 0-kerroksen automaatilla.

Jos sinulla on saman päivän aikana useampia vastaanottokäyntejä sairaalassa, säilytä käyntinumero. Sinut kutsutaan samalla käyntinumerolla, vaikka paikka olisikin toinen.

Käynnin aikana

Poliklinikalla tapaat lääkärin ja tarvittaessa hoitajan. Lääkäriltä ja hoitajilta saat tiedot sairauteesi liittyvissä asioissa. Toivomme, että kysyt epäselvistä asioista ja esität tarvittaessa hoitoosi liittyviä toivomuksia. Keskusteluihin voivat osallistua myös läheisesi, mikäli niin haluat. Käyntiin on hyvä varata aikaa vähintään tunti. Kutsukirjeessä voi olla myös muu arvio käyntiin kuluvasta ajasta.

Potilastiedot on säädetty salassa pidettäviksi. Tietoja voidaan käyttää sairaanhoitopiirin sairaaloissa potilaan hoidossa ja tutkimuksessa ilman potilaan suostumusta. Jos haluat kieltää sinua koskevien tietojen luovuttamisen, kerro se tullessasi vastaanotolle.

Poliklinikkamaksusta lähetetään lasku kotiin.

Tilat ja henkilökunta

Poliklinikka sijaitsee Tays Keskussairaalan päärakennuksen H-rakennuksessa. Vastaanotto- ja hoitotiloja on 0- ja 00-kerroksessa.

Poliklinikalla työskentelee sairaanhoitajia, lääkäreitä ja osastonsihteereitä.

Vastuuhenkilöt

Erikoislääkäri Anna Alakoski
Osastonhoitaja Moksén Sanna