Keuhkosairauksien poliklinikka

Tutkimme aikuispotilaiden keuhkosairauksia. Keuhkosairauksien poliklinikalle lähetetään potilaita muun muassa terveyskeskuksista ja yksityisvastaanotoilta sekä muista Taysin yksiköistä.

Toimintamme perustuu lääkäri-hoitajatyöparityöskentelyyn vastaanotoilla ja toimenpideyksikössä. Teemme poliklinikalla ajanvaraus- ja päivystysbronkoskopioita. Lisäksi poliklinikalla toimii hengitysvajausyksikkö.

Tehtäväalueitamme ovat potilaan tutkimus ja hoito, jatkohoidon suunnittelu ja järjestäminen, tutkimus- ja näytteenottotoimenpiteet sekä opetus- ja tutkimustyö. Toimimme yhteistyössä unipoliklinikan ja työlääketieteen poliklinikan kanssa.

Tilat ja henkilökunta

Keuhkosairauksien poliklinikalla työskentelee 4–9 lääkäriä, osastonhoitaja, 10 sairaanhoitajaa, kolme sihteeriä ja välinehuoltaja.

Yhteystiedot

Poliklinikan sairaanhoitajan tavoittaa numerosta 03 311 63169. Käytössämme on takaisinsoittopalvelu arkisin kello 8–14. Soittaessasi noudata automaatin ohjeita, soitamme sinulle takaisin.

Voit ottaa yhteyttä myös tekstiviestillä numeroon +3584573965822 kaikkina vuorokaudenaikoina. Kirjoita tekstiviestiin nimesi, syntymäaikasi ja asiasi lyhyesti. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Aukioloajan ulkopuolella tulleisiin viesteihin vastaamme seuraavana arkipäivänä.

Vastuuhenkilöt

Osastonylilääkäri Seppo Saarelainen
Osastonhoitaja Minna Lavikko