Keuhkosairauksien poliklinikka

Tutkimme aikuispotilaiden keuhkosairauksia. Keuhkosairauksien poliklinikalle lähetetään potilaita muun muassa terveyskeskuksista ja yksityisvastaanotoilta sekä muista Taysin yksiköistä.

Toimintamme perustuu lääkäri-hoitajatyöparityöskentelyyn vastaanotoilla ja toimenpideyksikössä. Teemme poliklinikalla ajanvaraus- ja päivystysbronkoskopioita. Lisäksi poliklinikalla toimii hengitysvajausyksikkö.

Tehtäväalueitamme ovat potilaan tutkimus ja hoito, jatkohoidon suunnittelu ja järjestäminen, tutkimus- ja näytteenottotoimenpiteet sekä opetus- ja tutkimustyö. Toimimme yhteistyössä unipoliklinikan ja työlääketieteen poliklinikan kanssa.

Tilat ja henkilökunta

Keuhkosairauksien poliklinikalla työskentelee 4–9 lääkäriä, osastonhoitaja, 10 sairaanhoitajaa, kolme sihteeriä ja välinehuoltaja.

Yhteydenotot

Voit jättää soittopyynnön 24/7 numeroon 03 311 63169. Automaatti kertoo koska soitamme sinulle takaisin.

Voit ottaa yhteyttä myös tekstiviestillä numeroon +3584573965822 kaikkina vuorokaudenaikoina. Kirjoita viestiin nimesi, syntymäaikasi ja asiasi lyhyesti. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Kirjautumalla osoitteeseen Omatays.fi voit lähettää meille viestin hoitokeskustelun kautta. Palveluun vaadittava PIN-koodi on 4816. Vastaamme viestiisi kahden työpäivän kuluessa.

 

Vastuuhenkilöt

Osastonylilääkäri Seppo Saarelainen
Osastonhoitaja Jäppi Johanna