Kuntoutustutkimuspoliklinikka

Kuntoutustutkimuksessa selvitetään asiakkaan työ- ja toimintakyky ja siihen vaikuttava terveydentila sekä otetaan huomioon yksilölliset vahvuudet ja se elinympäristö, missä asiakas elää. Sairauksien varsinainen toteaminen, diagnosointi ja hoito sen sijaan tapahtuvat perusterveydenhuollossa tai erikoissairaanhoidossa.

Teemme kuntoutustutkimuksessa lääkinnällisen ja ammatillisen kuntoutuksen suunnitelman yhteistyössä asiakkaan ja häntä hoitaneen terveydenhuollon kentän kanssa. Kuntoutustutkimus voi olla suppea tai laaja.

Kuntoutustutkimuspoliklinikalle tarvitaan lähete. Sen voi saada esimerkiksi perusterveydenhuollon, työterveyshuollon, yksityissektorin tai erikoissairaanhoidon lääkäriltä. Myös työvoimaviranomainen tai vakuutuslaitos voi lähettää Taysin kuntoutustutkimukseen.

Poliklinikan aukioloajat:
ma–to klo 8–15
pe klo 8–14

Toimisto (soittoaika mape klo 812)
p. 03 311 65136

Henkilökunta

Työryhmään kuuluvat erikoislääkäri, sosiaalityöntekijä, psykologi, kuntoutusohjaaja ja osastonsihteeri. Tarvittaessa käytämme sairaalan konsultaatiomahdollisuuksia.

Kuntoutustutkimuspoliklinikan sähköiset palvelut

Kuntoutustutkimuspoliklinikalla on käytössä sähköinen hoitokeskustelu. Hoitokeskustelu on sähköinen palvelu sinun ja Taysin ammattilaisten välillä. Voit ottaa yhteyttä silloin kun sinulle sopii. Pyrimme vastaamaan kahden arkipäivän kuluessa. Kirjaudu hoitokeskusteluun osoitteessa www.omatays.fi PIN-koodilla 2071. Sähköiseen OmaTaysiin kirjaudutaan joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Kuntoutuksen vastuuyksikössä on käytössä myös OmaTaysin etävastaanottomahdollisuus VideoVisit. Etävastaanoton järjestämisen sujuvoittamiseksi kaikkien potilaiden kannattaa kirjautua OmaTaysiin osoitteessa www.omatays.fi ja päivittää yhteystietonsa ajan tasalle. Myös sähköisen asioinnin luvan voi antaa OmaTays-palvelussa.

Vastuuhenkilöt

Vs kuntoutusylilääkäri Virpi Heikkinen
Kuntoutuspäällikkö Eija Väärälä