Lasten endokrinologian poliklinikka

Olemme muuttaneet Tays Keskussairaalan L-rakennukseen uuteen lasten- ja nuorten sairaalaan, 3. kerrokseen.

Tutkimme ja hoidamme lapsia ja nuoria, joilla on ongelmia pituuskasvussa tai murrosiän kehityksessä, tai joilla on jokin hormonituotantoa koskeva sairaus, esimerkiksi kilpirauhasen vajaatoiminta tai lisämunuaiskuoren vajaa- tai liikatoiminta.

Monien kasvuhäiriö liittyy muihin vakaviin sairauksiin, esimerkiksi syövän vuoksi annettuun sädehoitoon. Hormonihoidolla voidaan usein, vaikkakaan ei aina, saattaa kasvu ja murrosikäkehitys lähemmäksi normaalia.

Tulo-ohjeet

  • Omalla autolla saapuessa kätevintä on saapua pysäköintihallin kautta. Hallista on hissiyhteys lasten ja nuorten sairaalaan. Pysäköintihallin osoite on Kuntokatu 2, Tampere. Hallin kautta onnistuu myös saatto- ja jättöliikenne.
  • Julkisilla kulkuneuvoilla tultaessa sisäänkäynti on Taysin uuden pääaulan kautta. Pääsisäänkäynnin osoite on Elämänaukio 2. Aukio on tarkoitettu vain kevyelle liikenteelle. Pääaula on avoinna kello 6–22. Oven ollessa suljettu soita ovikelloa.

Varatun ajan muuttaminen tai peruminen

Jos varattu aika tarvitsee perua tai muuttaa, soita sairaanhoitajan numeroon 03 311 64948. Puhelu ohjautuu puhelinpalveluun, josta saat ilmoituksen takaisinsoittoajasta.
Lasten endokrinologian poliklinikalla on vapaita vastaanottoaikoja niukasti, joten voimme vaihtaa ajan vain pakottavista syistä. Ilmoita esteestä mahdollisimman hyvissä ajoin, jotta ehdimme antaa vapautuvan ajan toiselle potilaalle.

Äkillisestä ajan perumisesta voit soittaa numeroon 03 311 66319 arkisin kello 9–10.

Vastuuhenkilöt

Erikoislääkäri Päivi Keskinen