Lasten endokrinologian poliklinikka

Tutkimme ja hoidamme lapsia ja nuoria, joilla on ongelmia pituuskasvussa tai murrosiän kehityksessä, tai joilla on jokin hormonituotantoa koskeva sairaus, esimerkiksi kilpirauhasen vajaatoiminta tai lisämunuaiskuoren vajaa- tai liikatoiminta.

Monien kasvuhäiriö liittyy muihin vakaviin sairauksiin, esimerkiksi syövän vuoksi annettuun sädehoitoon. Hormonihoidolla voidaan usein, vaikkakaan ei aina, saattaa kasvu ja murrosikäkehitys lähemmäksi normaalia.

Tulo-ohjeet

  • Omalla autolla saapuessa kätevintä on saapua pysäköintihallin kautta. Hallista on hissiyhteys lasten ja nuorten sairaalaan. Pysäköintihallin osoite on Kuntokatu 2, Tampere. Hallin kautta onnistuu myös saatto- ja jättöliikenne.
  • Julkisilla kulkuneuvoilla tultaessa sisäänkäynti on Taysin uuden pääaulan kautta. Pääsisäänkäynnin osoite on Elämänaukio 2. Aukio on tarkoitettu vain kevyelle liikenteelle. Pääaula on avoinna kello 6–22. Oven ollessa suljettu soita ovikelloa.

Tiedustelut ja peruutukset

Voit olla yhteydessä lasten endokrinologian poliklinikan sairaanhoitajaan soittamalla numeroon 03 311 64948 arkisin kello 8−14. Puhelu ohjautuu takaisinsoittopalveluun, josta saat ilmoituksen takaisinsoittoajasta.

Kiireettömissä asioissa voit lähettää myös tekstiviestin numeroon 045 7397 9007.

Ajanvarauksen peruutuksen voit jättää ääniviestillä tai tekstiviestillä vuorokauden ympäri.

Vastuuhenkilöt

Erikoislääkäri Nina Vuorela
Erikoislääkäri Päivi Keskinen 
Erikoislääkäri Riina Pironetti
Sairaanhoitaja Elina Koivisto
Sairaanhoitaja Mari Koski