Yleispediatrian poliklinikka

Yleispediatrian poliklinikalla tutkittavat ja hoidettavat potilaat sairastavat tai heillä epäillään erilaisia lastentauteja, kuten vatsavaivoja, virtsatieinfektioita tai muita virtsateihin liittyviä sairauksia. Hoidamme myös pulauttelevia tai huonosti syöviä imeväisiä ja kasvuhäiriöisiä lapsia.

Potilaat tulevat tutkimuksiin ja hoitoon terveyskeskus- tai yksityislääkärin lähettäminä, jatkohoitoon päivystys- tai opetuspoliklinikalta, osastohoidon jälkitarkastukseen tai seurantakäynnille.

Viimeistään kolmannen käyntikerran jälkeen ohjaamme potilaan tarvittaessa jatkohoitoon avoterveydenhuoltoon, yksityislääkärille tai lasten erikoispoliklinikalle.

Yleispediatrian poliklinikan sairaanhoitaja vastaa poliklinikan ajanvarauksista sekä ohjaa perhettä tutkimuksiin valmistautumisessa ja hoidon toteuttamisessa. Poliklinikka toimii perjantaisin, jolloin hoitaja on tavoitettavissa kello 9.30–14.00.

Tulo-ohjeet

  • Omalla autolla saapuessa kätevintä on saapua pysäköintihallin kautta. Hallista on hissiyhteys lasten ja nuorten sairaalaan. Pysäköintihallin osoite on Kuntokatu 2, Tampere. Hallin kautta onnistuu myös saatto- ja jättöliikenne.
  • Julkisilla kulkuneuvoilla tultaessa sisäänkäynti on Taysin uuden pääaulan kautta. Pääsisäänkäynnin osoite on Elämänaukio 2. Aukio on tarkoitettu vain kevyelle liikenteelle. Pääaula on avoinna kello 6–22. Oven ollessa suljettu soita ovikelloa.

Tiedustelut ja peruutukset

Voit olla yhteydessä lasten yleispediatrian poliklinikan sairaanhoitajaan soittamalla numeroon 03 311 65274 perjantaisin kello 9:30−14.

Ilmoita äkilliset ajan peruutukset numeroon 03 311 66319 arkisin kello 9−10

Vastuuhenkilö

Erikoislääkäri Sari Törmänen