Suu- ja leukasairauksien poliklinikka

Hoidamme poliklinikalla hammas-, suu- ja leukasairauksia ja teemme pienkirurgisia toimenpiteitä. Poliklinikalle tullaan lääkärin lähetteellä. Päivystyspotilaat, joilla on esimerkiksi äkillinen verenvuoto, henkeä uhkaava suun ja leukojen alueen infektio tai vamma, hoidetaan ilman ajanvarausta.

Suu- ja leukasairauksien poliklinikka toimii ajanvaraus-, päivystys- ja konsultaatiopoliklinikkana maanantaista torstaihin kello 7.30–15.30 ja perjantaisin kello 7.30–15. Iltaisin, öisin ja viikonloppuisin suu- ja leukasairauksien päivystäjä kutsutaan tarvittaessa Tays Ensiapu Acutaan.

Potilaita tulee perusterveydenhuollosta hammaslääkärin tai lääkärin lähetteellä tai muista Taysin yksiköistä tai eri sairaanhoitopiireistä lähetteellä.

Jokaisen potilaan hoidon kiireellisyys arvioidaan lähetteen perusteella. Potilas kutsutaan poliklinikalle kirjeellä, jossa on liitteenä tarkemmat ohjeet. Kiireellistä hoitoa tarvitsevat potilaat saavat tuloajan puhelimitse.

Puhelut

Ajanvaihto ja neuvonta puhelin 03 311 64106 maanantai – perjantai kello 9–13. Puhelu ohjautuu takaisinsoittopalveluun. Kuuntele ohjeet loppuun asti, soitamme sinulle takaisin.

Vastuuhenkilöt

Ylihammaslääkäri Kimmo Suomalainen
Osastonhoitaja Nina Kuusniemi