Suu- ja leukasairauksien poliklinikka

Hoidamme poliklinikalla hammas-, suu- ja leukasairauksia ja teemme pienkirurgisia toimenpiteitä. Poliklinikalle tullaan lääkärin lähetteellä. Päivystyspotilaat, joilla on esimerkiksi äkillinen verenvuoto, henkeä uhkaava suun ja leukojen alueen infektio tai vamma, hoidetaan ilman ajanvarausta.

Suu- ja leukasairauksien poliklinikka toimii ajanvaraus-, päivystys- ja konsultaatiopoliklinikkana maanantaista torstaihin kello 7.30–15.30 ja perjantaisin kello 7.30–15. Iltaisin, öisin ja viikonloppuisin suu- ja leukasairauksien päivystäjä kutsutaan tarvittaessa Tays Ensiapu Acutaan.

Potilaita tulee perusterveydenhuollosta hammaslääkärin tai lääkärin lähetteellä tai muista Taysin yksiköistä tai eri sairaanhoitopiireistä lähetteellä.

Jokaisen potilaan hoidon kiireellisyys arvioidaan lähetteen perusteella. Potilas kutsutaan poliklinikalle kirjeellä, jossa on liitteenä tarkemmat ohjeet. Kiireellistä hoitoa tarvitsevat potilaat saavat tuloajan puhelimitse.

Puhelut ja yhteydenotot

Jos tarvitset neuvontaa tai haluat vaihtaa sinulle varattua aikaa, soita 03 311 64106. Puhelu ohjautuu takaisinsoittopalveluun. Kuuntele ohjeet loppuun asti. Voit jättää viestin koska tahansa. Soitamme sinulle takaisin arkisin kello 9–13.

Tekstiviestinumero on 045 7397 9078. Kirjoita yhteen viestiin nimesi, syntymäaikasi ja asiasi lyhyesti. Otamme sinuun yhteyttä seuraavana arkipäivänä.

Vastuuhenkilöt

Ylihammaslääkäri Ulla Kotiranta
Osastonhoitaja Essi Virkki